Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Savcı Derya öldü mü? Yavuz’u perişan eden olay!

Söz dizisinde Savcı Derya öldü mü? Yavuz’u perişan eden olay!

tarafından zk zk

Star TV’nin sevilen dizisi Söz, 68. bölümüyle izleyenleri büyük bir meraka sürükledi.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın oynadıkları dizide, Yavuz’un ‘Sen bir başkaydın’ diyerek denize baktığı hüzünlü anlar, Derya’ya bir şey olduğu izlenimini yarattı.

Yavuz, Dragan’ın elinden Derya’yı kurtarmak isterken yaşanacak patlamada ne yaşayacak?

İşte 68. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yavuz, zor bir seçim yapmak zorundadır! Yavuz ve Derya içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktur, daha şiddetli bir şekilde saldırır ve bu saldırı sonucunda Derya’yı alır.

Tim, Karabatak için geldiği hapishanede kendini başka bir çıkmazın içinde bulur. Çünkü Tim’in içeride olduğunu anlayan Dragan hapishaneye baskın yapar.

Derya’yı Tim’le birlikte hapishanede kıstıran Dragan, Orhan’ı ister. Yavuz, Derya’yı kurtarmak için yola çıkar ama Tim’in de hapishanede olduğundan haberi yoktur.

Yavuz, Kopuk ve Turan’ın yardımıyla Derya’yı almak için harekete geçer fakat Dragan’ın yaptığı hain planının ardından Erdem ve Derya arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bir tarafta komutanı diğer tarafta sevdiği kadının hayatı söz konusudur.