Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde ters köşe gibi ters köşe! Ekran başında önce gözyaşı ve sonra sevinç vardı!

Söz dizisinde ters köşe gibi ters köşe! Ekran başında önce gözyaşı ve sonra sevinç vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak 84. bölümüyle birlikte izleyicilere veda edecek.

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Meriç Aral, Eren Vurdem, Görkem Sevindik gibi isimleri buluşturan Söz dizisinin 83. bölümü 20 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu.

Dizinin 83. bölümünde Yavuz Karasu, vücuduna enjekte edilen virüs nedeniyle ölümün kıyısındaydı. Tim ile birlikte panzehiri bulmak için operasyon düzenledikleri sırada Yavuz Karasu olduğu yere yığıldı. Aşık onu hayatta tutmak için baş ucundaydı. Tim ise teröristleri aşıp panzehiri bulma telaşındaydı.

İşte o anlarda Yavuz can çekişirken ekran başında da izleyicilerin gözyaşları hakimdi. Hatta Keşanlı Türk bayrağını üzerine örtmeye başlamıştı ki, o anlarda ekran başındakiler Yavuz’un öldüğünü sandı.

Ancak senaristlerden büyük bir ters köşe vardı. Panzehir işe yaradı ve Yavuz hayatta kaldı.

İzleyici yorumları ise önce gözyaşı sonra sevinç yaşadıklarını gösteriyordu. Önce o sahneyi izleyelim sonra izleyici yorumlarına bakalım:

İZLEYİCİ YORUMLARI: (orijinal haliyle…)

Yavuz Karasu’nun ölüm ile yaşam arasında gidip geldiği anlarda ekran başındaki izleyiciler duygularını sosyal medyada paylaştı. İşte bazı yorumlar:

– Bu sahnede ağlamayan yoktur herhalde bizim ciğerimiz parçalandı

– Öldüm öldüm dirildim bu nasıl sahnedir nasıl ağladım bu sahnede bi an gerçekten öldü sandım

– Bu sahneyi izlediğinizde sadece senaryoya değil Şanlı Türk Askerinin bizim için nelerden vazgeçtiğini ne zorluklar çektiğini düşünerek gözyaşlarınızı dökün!

– Korkudan ölduğum an

– Eylemin “yavuz ölüyor diyorlar ağlıyoruz yavuz yaşıyor diyorlar ağlıyoruz” dediği durumdayım.

– Gözlerimde yaş kalmadı şehit olduğunda ağladım nabzı geldiğinde daha fazla ağladım

– Bu sahne de o kadar çok ağladım ki çok duygu yüklü bir sahneydi