Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde yerlerde yuvarlandı, pis yerlerde çalıştı! Ünlü oyuncu 1,5 yıl sonra anlattı!

Söz dizisinde yerlerde yuvarlandı, pis yerlerde çalıştı! Ünlü oyuncu 1,5 yıl sonra anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisinde Nazlı karakterine hayat veren oyuncu İlayda Ildır, 3 sezon boyunca yer aldığı yapım sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı. Sosyal medyada 1 milyondan fazla kişi tarafından takip edilen oyuncu, Sefirin Kızı dizisinde ise Dudu karakteri ile kariyerine devam ediyor.

Nazlı olarak çok sevilen oyuncu, Dudu karakterine ise gıcık oldu. Tabii ki İlayda Ildır’ın başarılı performansı da izleyicinin Dudu’dan hoşlanmamasının en önemli sebeplerinden birisi.. Akşam gazetesine açıklamada bulunan İlayda Ildır, kadın oyuncuların Söz dizisinde çok zorlandığını söylediği açıklamasını detaylandırdı. 27 Mayıs 2019 tarihinde final yapan diziden 1,5 yıl sonra konuşan oyuncu, dikkat çeken sözler söyledi.

Birçok sahnede zorlandığını ifade eden oyuncu, “Aslında çok eğlenceli ve hayatıma harika insanlar katan bir işti. Zorlayan derken aslında fiziksel olarak çok zorlandığım bir iş oldu. Çok soğuklarda, yerlerde yuvarlanarak, pis yerlerde çalıştığımız ve çok efor sarf ettiğim bir işti. Aksiyon doluydu yani. Aksiyon içeren birçok sahnede zorlandım o yüzden” açıklamasını yaptı.

Karanlık yerlerde kalmayı sevmeyen, küçücük mekanlarda uzun süre kalmakta zorlanan oyuncu, büyük korkularının ise olmadığını söyledi.

Söz dizisinde yerlerde yuvarlandı, pis yerlerde çalıştı! Ünlü oyuncu 1,5 yıl sonra anlattı! 7

İlayda Ildır, “Yüksekten ve adrenalinden korkmam, hayvanlardan korkmam, yemem dediğim ayy buraya gitmem dediğim bir şey yok. Keskin sınırları olan kişilerin oyunculuk yapması da zor olur bence. Yeniliklere de açığımdır. Yalnızca bazen bazı durumlarda daha önce fark etmediğimiz bazı korkularımız açığa çıkabiliyor” şeklinde konuştu.

Söz dizisinde bagajda çektiği bir sahneden bahseden oyuncu, karanlık ve küçücük bir yer olduğu için çok zorlandığını itiraf etti.

İlayda Ildır, “Bir daha yapabilir miyim emin değilim ama tabii ki mesleğimin ve sahnenin gerektiği ne varsa elimden geleni yapmak zorundayım” diye konuştu.