Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinden duygu yüklü tanıtım… Yeni bölümde yürekleri burkacak sahneler geliyor

Söz dizisinden duygu yüklü tanıtım… Yeni bölümde yürekleri burkacak sahneler geliyor

tarafından zk zk

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın oynadıkları Star TV’nin sevilen dizisi Söz’ün 68. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Hayatının en zor seçiminin ardından Yavuz kendisini toparlamaya çalışmaktadır. Sevdiklerine ve ülkesine karşı hain planlar içindeki Dragan’dan hesap sormak ve intikam almak için harekete geçer. Dragan ve ona yardımcı olacak kişilerin hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Yavuz’un planı herkesi şoka uğratır.

Orhan’ın tutulduğu güvenli evin Dragan tarafından bulunması harekât merkezinde içeriden bilgi sızıntısı olduğu şüphesine neden olur. Köstebeğin kimliğinin ortaya çıkarılması için bir soruşturma başlatılır ve tüm personel bu soruşturma kapsamında sorgulanır. Sorgulama sırasında Seda’nın hamlesiyle bütün oklar Eylem’e çevrilecektir.

Söz dizisinden duygu yüklü tanıtım... Yeni bölümde yürekleri burkacak sahneler geliyor 7

Kurulması planlanan terör devletine dair belgelerin güvenlik güçlerinin eline geçmesi Sami ve ekibini tedirgin eder. Yakayı ele vermenin eşiğindeyken Sami içerdeki köstebek Seda ile irtibata geçip belgelerin ortadan kaldırılması gerektiğini söyler.

Nazlı büyük bir umutla Tim’den gelecek güzel haberi beklerken büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Saatten gelen sinyalin Ateş’e ait olmadığını öğrenince yıkılan Nazlı’nın yolu beklemediği bir anda Ateş ile kesişecektir.