Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinden sürpriz bir aşk mı geliyor?

Söz dizisinden sürpriz bir aşk mı geliyor?

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Söz dizisinde geçtiğimiz hafta Avcı lakaplı Fethi karakterinin şehit olması şok yaşatmıştı.

İzleyici ters köşe beklese de Fethi karakteri diziden çıktı.

Dizinin takipçileri Eylem’le evlenmek üzere olan Fethi’nin gitmesinden dolayı üzgün.

Avcı’nın ölümünün ardından akıllara nişanlısı Eylem’in yeni bir aşka başlayıp başlamayacağı sorusu geldi.

Çünkü dizilerde genellikle ölen karakterin ardından kalan sevgili ya da eş hemen bir başka karaktere aşık oluyor. Bu durumu dizide Yavuz karakteri de yaşadı. Hatta eleştirilerin hedefinde olmasına rağmen iki kere…

Bu bölümün sonlarına doğru; Eylem’e Fethi’nin mezarı başındayken suikast düzenlendi ve bir silah sesi duyuldu. Ancak, burada Eylem’in vurulmadığı ve Eylem’i Yavuz’un arkadaşı Kopuk’un kurtardığı tahmin ediliyor.

Buradan da ilerleyen bölümlerde Kopuk ve Eylem arasında bir aşk başladığı tahmin edildi.

Her ne kadar Kopuk da, en az Avcı kadar sevilen bir karakter olsa da izleyenler böyle bir aşka sıcak bakar mı bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz..

Söz dizisinden sürpriz bir aşk mı geliyor? 8

Bahar hala unutulmadı!

Öte yandan Eylem’in Fethi’nin mezarı başında ağladığı sahneleri gören izleyenlerin aklına da Bahar karakteri geldi.

İzleyiciler Bahar karakterinin diziden ayrılışını artık kabullenseler bile Yavuz’un arada sırada ölen eşini hatırlamasını hiç değilse mezarına gitmesini istiyor. Yavuz’un Bahar hiç olmamış gibi davranması izleyenleri rahatsız ediyor.

Hatırlanacağı üzere; dizinin ilk bölümünde nişanlısı Merve’yi 2. sezonun sonunda da eşi Bahar’ı kaybeden ve 3. sezonda Savcı Derya’ya aşık olan Yavuz için “Hiç de sadık birisi değilmiş. Birisi ölünce hemen diğerine aşık oluyor. Birincisinde neyse ama ikinci kez aynısını yapması Yavuz’u ucuz bir karakter yaptı” gibi yorumlar yapılmıştı.

Söz dizisinden sürpriz bir aşk mı geliyor? 9

Eylem’in mezarlık sahnesi de Bahar’ı tekrar hatırlanmasına ve “Yavuz neden Bahar’ın mezarını ziyaret etmiyor. Derya’nın peşinde koşmaktan karısının mezarını ziyaret etmeye vakit bulamıyor” yorumlarına neden oldu.

Bahar- Derya tartışmalarının hala devam etmesinden sıkılan izleyenler ise “Artık bu konuyu kapatın. Ölenin yası da sonsuza dek tutulmaz” şeklinde karşıt yorum yaptılar.

Söz dizisinin 2. sezon finalinde ölerek diziye veda eden Bahar karakterini Aybüke Pusat canlandırıyordu.

Aybüke Pusat’ın Söz dizisininden ayrılması Yavuz- Bahar çiftini sevenlerini oldukça üzmüş ve izleyiciler arasında uzun süre tartışmalar yaşanmıştı.

Pusat’ın sezon başında rol aldığı Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’ dizisi de 6. bölümde final yapmıştı.

Şimdi de, Burak Sevinç’in ‘Leke’ isimli dizisinin akıbeti merakla bekleniyor.