Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisine müthiş transferler! Aybüke Pusat gitti, 6 yeni oyuncu geldi!

Söz dizisine müthiş transferler! Aybüke Pusat gitti, 6 yeni oyuncu geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Star TV ekranlarında büyük heyecanla izlenen Söz dizisinin yeni sezon öncesi sürprizleri ardı ardına geldi!

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Söz dizisinin sezon finalinde Bahar ölünce, Aybüke Pusat diziden ayrılmıştı.

Yeni sezonda oyuncu birbirinden sürpriz isimleri dahil eden Söz’e önce Sarp Akkaya’nın geldiği öğrenilmişti. Akkaya’nın son derece önemli ve sıra dışı bir karaktere hayat vereceği ifade edildi.

Söz dizisine müthiş transferler! Aybüke Pusat gitti, 6 yeni oyuncu geldi! 12

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya’nın canlandıracağı Dragan Ratkoviç, doksanlı yıllarda bir ülkedeki iç savaş sırasında birçok Müslüman’ın katledildiği eylemlerin baş sorumlusudur. Yurt dışında yabancı devletler tarafından eğitilip, yine onlara hizmet etmesi için yetiştirilmiştir. Kadın çocuk yaşlı demeden karşısına çıkan her insanı kesip biçmiş, kurşuna dizdirmiş azılı bir katildir. ‘Kasap’ lakabı da buradan gelmektedir. Dragan ülke güvenliğini tehdit edecek hain bir plan için Türkiye’dedir.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı dizide sürprizler bununla bitmedi.

Söz dizisine müthiş transferler! Aybüke Pusat gitti, 6 yeni oyuncu geldi! 13

Yeni sezonda Sarp Akkaya’nın kardeşi Kaya Akkaya’nın da konuk oyuncu olarak diziye katıldığı öğrenildi.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin sevilen ismi Deniz Baysal’ın da kadroya savcı rolüyle katıldığı daha önce ortaya çıkmıştı.

Bu kez uzun yıllardır ekranda olmayan ve Çalıkuşu dizisiyle ekran yolculuğu başlayan Mine Çayıroğlu’nun da dizide oynayacağı öğrenildi.

Söz dizisine müthiş transferler! Aybüke Pusat gitti, 6 yeni oyuncu geldi! 14

Kısa bir süre önce Söz dizisinin yeni sezon kadrosuna Ece Çeşmioğlu da dahil olduğu açıklandı.

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ün kadrosuna ünlü oyuncu Ece Çeşmioğlu dahil oldu.

Söz dizisine müthiş transferler! Aybüke Pusat gitti, 6 yeni oyuncu geldi! 15

Birbirinden başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla yeni sezonda seyirciyle buluşacak olan ‘SÖZ’de, Ece Çeşmioğlu sürprizlerle dolu bir karaktere hayat verecek. Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle yeni sezona da damgasını vuracak olan ‘SÖZ’ dizisinde Çeşmioğlu, Melisa karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Söz dizisine müthiş transferler! Aybüke Pusat gitti, 6 yeni oyuncu geldi! 16

Son haber ise İsimsizler dizisinde oynayan bir oyuncunun da transferi oldu. İsimsizler’de Kor Yakup’u oynayan Usta oyuncu Atsız Karaduman’ın da Söz’ün kadrosuna dahil olduğunu bildirdi.

Söz dizisine müthiş transferler! Aybüke Pusat gitti, 6 yeni oyuncu geldi! 17