Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kusursuz’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan ‘Aybüke Pusat’ın cesur pozları sosyal medyada olay oldu!

‘Kusursuz’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan ‘Aybüke Pusat’ın cesur pozları sosyal medyada olay oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’de yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ‘Söz’ dizisinde canlandırdığı ‘Bahar’ karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Aybüke Pusat’ın Elle Dergisi’ne verdiği pozların yankıları sürüyor.

Bodrum’da Six Senses Kaplanlaya’da yapılan çekimlerden kareler derginin instagram hesabından da paylaşıldı. Pusat’ın mayo ve bikini ile deniz kenarında verdiği birbirinden cesur pozları binlerce beğeni aldı. Güzel yıldız birbirinden özel pozları ile Elle On The Beach’in kapağını süsledi.

'Kusursuz' dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan 'Aybüke Pusat'ın cesur pozları sosyal medyada olay oldu! 9

Fit vücudu ile dikkat çeken oyuncu röportajda; meyve ve sebze aşkından kitaplara, plaj çantasından yolda olma tutkusuna, yaz stili ve bavulundan başka ülkelerde yaşamak istediği bambaşka oyunculuk heyecanına kadar pek çok konudaki soruyu samimiyetle yanıtladı.

'Kusursuz' dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan 'Aybüke Pusat'ın cesur pozları sosyal medyada olay oldu! 10

‘Yaz benim için gölgede okuduğum kitaplar ve kalabalık arkadaş tatilleri demek’ diyen Pusat, ‘Tatil beldelerini baharda tercih ediyorum. Ama birlikte tatil yapmak istediğim arkadaşlarım genelde yaz mevsimini tercih ediyorlar. Onlara ayak uyduruyorum. Bol meyve yediğim, çok güldüğüm, yaşama sevinciyle dolup daha az kaygı hissettiğim zamanlar bunlar. Tenimin sabahki güneşten kalan ısısını ve çiçek kokularını çok seviyorum’ açıklamasını yaptı.

'Kusursuz' dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan 'Aybüke Pusat'ın cesur pozları sosyal medyada olay oldu! 11

Oyuncu, yeni sezonda, Blu TV için çekilecek ‘Kusursuz’ dizisinde, Furkan Andıç, Büşra Develi ve Sercan Badur gibi isimlerle birlikte rol alacak.