Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin bu akşamki 35. bölümünde yürekler ağza gelecek! Hangisi ölecek?

Söz dizisinin bu akşamki 35. bölümünde yürekler ağza gelecek! Hangisi ölecek?

tarafından zk zk
Çaylak ve Nazlı ölümün eşiğinde! Söz’ün yeni bölümünden duygu yüklü sahne!
Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi “SÖZ”ün bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünden duygu yüklü önizleme sahnesi yayınlandı.

Ayfer Vardar’ın dizi için seslendirdiği türkü “Pencereden Kar Geliyor ” eşliğinde yayınlanan sahnede ağır yara alan Çaylak’ın hastaneden ilk görüntüleri ekrana geldi.

Önizlemede; şarapnel parçasıyla ağır yara alan Çaylak’ın haberini alan nişanlısı Su gözyaşlarına boğuldu. Ölüm kalım savaşı veren oğlu için dimdik ayakta durmayı başaran Çaylak’ın annesinin, Su’ya yaptığı “Sen asker eşisin” sözleriyle başlayan duygu yüklü konuşma izleyenleri derinden etkiledi. Yayınlanan sarsıcı sahne akıllara “Çaylak şehit mi oluyor?” sorusunu getirtti.

Nazlı yaşayacak mı?

Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde; Teröristlerin kaçırdığı Erdem Yarbay’ın kızı Nazlı da hastanede ölümün eşiğine gelecek. ‘SÖZ Timi’nin bu kez sevdikleriyle sınanacağı bölümde Çaylak ve Nazlı’nın akibeti belli olacak.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ’ #Ağlamaanne hashtag’iyle bu akşam saat 20:00’da Star TV’de…

İşte 35. bölüm 2. ön izleme: