Ana sayfa Dizi Haberleri Söz ve Çukur bir sezon daha dayanır mı?

Söz ve Çukur bir sezon daha dayanır mı?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Pazartesi akşamlarının sevilen iki rakip dizisi ‘Çukur’ ve ‘Söz’ ile ilgili bugünlerde merak edilen noktalardan bir tanesi de yeni sezonda da devem edip etmeyecekleri.

Reyting oranları tatmin edici olan dizilerin her ikisinin de yeni sezonda devam edeceği tahmin ediliyor. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, reyting oranları dizilerin devam edeceğinin sinyallerini veriyor. Üstelik, iki dizinin hikayesinde de finale doğru giden bir toparlanma yok.

Ancak, buna rağmen izleyiciler özellikle ‘Söz’ dizisinin konusunun tıkandığını ve 4. sezonu kaldıramayacağını düşünüyor.

Konuların giderek tıkandığı ve hikayenin sürekli tekrara düştüğü Söz’de zaten ard arda diziye veda eden karakterler izleyiciyi üzmüştü. Yeni gelen karakterle yaratılan yeni hikayeler ise izleyiciyi ilk iki sezonda olduğu kadar sarmıyor.  Bu nedenle izleyenler dizinin zirvede bir final yaparak bu sezon sonunda final yapması gerektiğine inanıyor.

Söz ve Çukur bir sezon daha dayanır mı? 8

Çukur dizisinde ise son bölümlerde ortaya çıkan yüzüklü kişi ile ilk sezonda var olan Baykal Bey karakterinin adının yeninden geçmeye başlaması dizide yeni bir heyecan dalgası yarattı. Ancak, sürekli yeni bir düşman karakteri yaratılarak devam eden senaryonun sıkıcı kalacağını kabul etmek gerekiyor. Zaten izleyicilerin çoğu, bölümlerin sıkıcılığından şikayet etmeye başladı bile.

‘Çukur’ devam ettiği taktirde senaryoyu kurtarması için adı sürekli geçen ‘Akın Koçovalı’ karakteri de diziye dahil olacaktır ama o da muhtemelen yeni bir Cumali Koçovalı olmaktan ileri gidemeyecektir.

Kısacası; izleyiciler her iki dizinin de hikayesini artık tamamladığını ve yeni sezona devam ettikleri taktirde reytinglerin azalacağını böylelikle de apar topar final yapmak zorunda kalacaklarını düşünüyor.

Bakalım ilerleyen günlerde bu iki dizi ile ilgili nasıl gelişmeler yaşanacak?

Söz ve Çukur bir sezon daha dayanır mı? 9