Ana sayfa Dizi Haberleri Söz’ün yeni tanıtımını izleyenler müziğe bayıldı! Bomba gibi bir bölüm geliyor!

Söz’ün yeni tanıtımını izleyenler müziğe bayıldı! Bomba gibi bir bölüm geliyor!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 14 Mayıs Pazartesi akşamı 46. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünden internete özel ön izleme yayınlandı.

Yeni bölümde aksiyon sahneleriyle heyecanlı bir bölüm bekliyor izleyenleri. Ön izleme internete düştükten sonra izleyenler, en çok sahnedeki müziğe takıldı. Müziği çok beğenen dizinin müdavimleri, beğeni yağdırmaya ve “Bomba bir bölüm geliyor” yorumlarını yapmaya devam ediyorlar.

İşte 46. bölümden ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ataşe Agah’ı öldürmek için hamlesini yapar…

Derman’ın kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz, ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlıdır.

Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar. Büyük bir terör eylemi için tetiğe basılmıştır. Hedefledikleri, tüm ülkede kaosa yol açacak büyüklükte bir eylemler zinciridir. Bu eylemlerin başrol ismi ise Derman’dır.

SÖZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Agah, Ebu Zübeyir’den ilk adım olarak İstanbul’da yapılacak bir patlamanın bilgisini almıştır ama bunu ulaştırmak için hapishaneden sağ kurtarılması gerekmektedir. Ataşe ise Agah’ı öldürmek için hamlesini çoktan yapmıştır.

Yavuz ve Tim, Agah’ı kurtarmak için yola çıkar. Ama Ataşe’nin Tim’e hazırladığı sürpriz iki tarafı da elindeki tüm kozları oynamaya mecbur bırakacaktır.