Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV 4. kez final kararı verdi, izleyici şoke oldu!

Star TV 4. kez final kararı verdi, izleyici şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay -Bir dizi daha yakında final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Bu dizinin ismi Sol Yanım… İlk olarak perşembe akşamları başlayan Sol Yanım dizisi, 11. bölümü ile izleyicinin karşısına geçmişti. İlk 8 bölümü perşembe akşamları yayınlandı ve ortalama reytingler alabilen yapım, kemik izleyici kitlesini de oluşturmuştu.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi etkileyici bir kadrosu bulunan dizinin hikayesi de izleyiciler tarafından beğenilmişti. Ancak dizinin son 3 haftadır elde ettiği reytingler, finalin kapıda olduğunu anlatıyordu.

Star Tv, Seni Çok Bekledim’e fazla güvendi ve Akrep ile Sol Yanım dizilerinin günlerini değiştirdi. Bu düzenleme 3 dizi için de olumlu sonuç vermedi. Seni Çok Bekledim, Cuma akşamları Akrep’ten daha iyi reytingler alamadı. Sol Yanım çarşamba akşamları kayboldu ve reytingler 2’li oranlara düşünce de kanaldan final kararı geldi.

Star TV 4. kez final kararı verdi, izleyici şoke oldu! 7

Daha önce; Güvercin, İyi Günde Kötü Günde ve Babil dizileri için final kararı alan Star TV, bu sezonun 4. final kararını da Sol Yanım dizisi için verdi. Son iki bölüm kaldı.

Sol Yanım dizisi 24 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 13. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlamış olacak.

Dizinin gün değiştirmesi finalin de yolunu açtı. Yani bu gelişme biraz da kanalın hatalı politikasının sonucu olduğu değerlendirmesi izleyiciler tarafından yapılıyor.