Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Ada Masalı dizisine büyük ayrıcalık sağladı!

Star TV, Ada Masalı dizisine büyük ayrıcalık sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son bir yıllık süreçte Star TV’de yayınlanan ve yayından kaldırılan dizilere bakıldığı zaman inanılmaz bir tablo görebilirsiniz. Toplam 13 dizinin 10 tanesi erken finallerle yüzleşti.

Sefirin Kızı, Menajerimi Ara ve Ada Masalı dizileri daha uzun süreli oldu ama diğer yapımlar erken finaller ile ekrandan silindi… Bu sezon da yaz döneminde başlayan Ada Masalı ve Kazara Aşk ile yeni sezona adım atan Star TV, bu iki dizinin yanı sıra Benim Hayatım ve Sana Söz dizileri için de final kararları aldı.

Bu sezon tam 4 dizisini bitirmek durumunda kalan Star TV, geçen sezonki dizi erken finalleri rekorunun bile üzerine çıkabilir… Güvercin, Babil, İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım, Akrep, Seni Çok Bekledim, Kağıt Ev dizileri geçen sezon erken final yaşayan yapımlar olarak dikkat çekti.

Bu sezon ise Kazara Aşk, Benim Hayatım ve Sana Söz erken final sorunu yaşıyor… Bir tek Ada Masalı dizisi 25 bölüm sürerek bu sezon farklı bir durum oluşturdu.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sosyal medyada çok güçlü etkileşimler elde etmesi bir de diziyi yurt dışına satabilme ihtimalinin fazla olması uzun sürmesinin nedeniydi.

Çünkü dizi uzun süredir oldukça düşük reytingler elde etmesine rağmen kanal yönetimi tarafından büyük sabır gösterildi. Ada Masalı dizisi son 1 yıllık süreçte Menajerimi Ara gibi Star TV’nin özel önem verdiği ve az reyting alsa bile yayında tutmak istediği iki dizi olarak öne çıktı.