Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, hakkında çok konuşulan çok tartışılan diziyi resmen başından atmış!

Star TV, hakkında çok konuşulan çok tartışılan diziyi resmen başından atmış!

tarafından ker_def
Star TV, Jet Sosyete dizisini adeta başından atmış!
Televizyon Gazetesi Analiz

Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisi, geçtiğimiz sezon en çok konuşulan yapımlardan birisiydi…

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya performanslarından sonra Birsel’den benzer bir başarı bekleyen dizi izleyicileri Jet Sosyete ile hayal kırıklığına uğramıştı.

Yine de karakterlerinin oturması ile izlenebilir bir yapım olduğunu gösteren Jet Sosyete, reytingleriyle çok tatmin etmese bile 2. sezonda da devam etmesi konusunda Star TV’de bir kararlılık vardı.

Ancak daha yeni sezon başlamadan Jet Sosyete dizisinin Star TV ile yollarını ayırdığı ve tv8’e transfer olduğu ortaya çıktı.

Bu transferin sebeplerini ise Sina Koloğlu, Milliyet Cadde’deki köşesinde belirtti.

Koloğlu, sebepleri şöyle aktarmakta:

‘Jet Sosyete’nin TV8’e neden geçtiğiyle ilgili kulağıma gelen şunlar: ‘Dizinin maliyetleri yüksek. İlk başlarda beklediğimiz izlenme oranı yakalanamadı sonra yavaş yavaş oturdu ve seyircisini oluşturdu. Yine de yeni şartlarımıza uymadığı için ayrıldık…’

Star TV, hakkında çok konuşulan çok tartışılan diziyi resmen başından atmış! 7

JET SOSYETE BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Star TV’den aldığı bilgileri aktaran Koloğlu’nun yazısındaki ‘yeni şartlarımıza uymadığı’ ifadesi bir hayli dikkat çekici.

Kanalın artık dizilerle ilgili yeni sezonda ciddi şartlarının olduğunu anlatan bu cümlenin ilk kurbanı Jet Sosyete olmuş durumda. Bakalım sezon içinde yeni şartlara uyum sağlayamayan kaç tane dizi yayından kaldırılacak.

Jet Sosyete’ye dönecek olursak, tv8 ekranlarında bir dizi hasretliği var. Ancak Jet Sosyete’nin bu duruma bir ilaç olabileceği düşüncesi çok gerçekçi değil. Zira tv8, izleyicinin dizi izleme alışkanlığı olan bir kanal hiç değil…

Gülse Birsel imzalı dizisinin yeni sezonda işinin çok zor olduğu, bu transfer ile de ortaya konulmakta…