Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Kaderimin Oyunu ile başardı; dizi reytinglerde sıçrama yaptı!

Star TV, Kaderimin Oyunu ile başardı; dizi reytinglerde sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin reytingleri ilk bölümde beklentilerin altında gelmişti. Yine de kanalın genel izlenme oranlarının üzerinde gelen reytinglerin artacağına yönelik umutlu bir bekleyiş vardı.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölüm reytingleri geldi ve büyük bir sıçrama yaşandığı görülüyor. Tüm kategorilerde dizi ortalamanın üzerine çıktı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında Aziz dizisine çok yaklaşan Kaderimin Oyunu için bu çok büyük ve önemli bir gelişme oldu…

Star TV, Kaderimin Oyunu ile başardı; dizi reytinglerde sıçrama yaptı! 7

Dizinin tuttuğunu gösteren reytingler sıralamada da önemli bir değişiklik getirdi. Tüm kişilerde altıncı olan Kaderimin oyunu, AB ve ABC1 kategorilerinde ise dördüncü duruma geldi.

Star TV’nin genel izlenme oranlarının çok üzerine çıkan Kaderimin Oyunu, hikayesi ve oyuncuları ile büyük dikkat çekmeyi başardı. Dram yapımının ikinci bölümde böyle güçlü bir yükseliş sergilemesi izleyicileri de çok rahatlattı. Sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturan dizi hayranları, reytinglerden ve hikayenin gidişinden son derece memnun.

Dizinin 17 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan üçüncü bölümü şimdiden büyük merakla bekleniyor. Hem hikayede neler olacağı hem de reytinglerin bu seviyelerde kalıp kalmayacağı konusunda soru işaretleri var… Dizinin üçüncü bölüm fragmanı da yayınlandı.