Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV yayında tutmak istiyor ama reytingler dizinin finale yürüdüğünü anlatıyor!

Star TV yayında tutmak istiyor ama reytingler dizinin finale yürüdüğünü anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz -Bu sezonun en şanssız kanallarından birisi de kuşkusuz Star TV… Güvercin, Babil, İyi Günde Kötü Günde dizileri tutmamıştı. Önceki hafta 12.bölüm itibari ile Sol Yanım dizisine de veda edildi. Bu sezon diziler konusunda Star TV’nin attığı hiçbir adım tam da istenilen karşılığı bulamadı.

Sefirin Kızı dizisine Tuba Büyüküstün geldi ama reytingler düşüyor. Menajerimi Ara ve Seni Çok Bekledim dizileri nispeten iyi giden projeler… Ancak Akrep artık düşüş trendinden çıkamayacağını göstererek, olumsuz işaretler veriyor.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin muhteşem bir oyunculuk performansı sergilediği, hikayesi ile de güçlü bir yapım olarak görülen Akrep, ne yazık ki, gün değişikliği travmasını atlatamıyor.. Cuma akşamları iyi oranlar elde ederken Seni Çok Bekledim dizisi yüzünden Perşembe günlerine alınan Akrep, o karardan bu yana eski reytinglerine ulaşamadı.

Star TV yayında tutmak istiyor ama reytingler dizinin finale yürüdüğünü anlatıyor! 8

Star TV, Sol Yanım dizisinin de gününü değiştirmiş ve reytinglerin düzelmeyeceği anlaşılınca da yayından kaldırmıştı. Ancak Akrep için kanalın devam etme isteği var. Yani bu diziyi hemen harcamak istemiyor. Reyting sonuçları ise bu ısrarı pek de destekleyecek gibi görünmüyor.

Akrep dizisinin dün akşam yayınlanan 12. bölümü hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremedi. Totalde 3’ün altına gerileyen dizi 15. olabildi. AB’de 11. sıradaki Akrep, ABC1’de ise günü 13. olarak tamamladı. Dizinin gün değişikliği yaşadıktan sonra 3’lü reytinglerde çakılı kalması hatta 2’li oranlara sarkması alarm zillerini çalmıştı.

Star TV yayında tutmak istiyor ama reytingler dizinin finale yürüdüğünü anlatıyor! 9

Akrep, bu haliyle sezon sonuna kadar Star TV’nin ısrarı sonucu yayında kalabilir belki ama, ikinci sezon şüpheli gözüküyor.

Dizinin hikayesi ve oyunculuk performanslarına bakıldığında ise ortalama reytingler alıp, yayında kalması hatta ikinci sezona bile gitmesi beklenebilir. Ancak nedense Akrep ilk başladığı dönemdeki havayı kaybetti ve izleyicilerin de yapıma geri dönme konusunda pek istekli olmadıkları görülüyor.