Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’de Sol Yanım dizisi büyük bir sınava çıkıyor!

Star TV’de Sol Yanım dizisi büyük bir sınava çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Sol Yanım dizisi, bir gençlik yapımı olarak öne çıkıyor. Kanalın büyük umutlarla ekrana sürdüğü dizi, ne yazık ki ilk iki bölümü ile reytinglerde iyi sonuçlar alamadı. Star TV’de bu hafta 3. bölüm yayınlanacak ve etkili sahneleriyle dizinin daha çok ilgi görmesi bekleniyor.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin 3. bölümünün de düşük reytingler alması pek de iyi olmayacaktır. Dizi adına 3. bölüm büyük bir sınav ve reytinglerde yukarı yönlü bir gelişme yaşanmaz ise umutların da azalmasına neden olacaktır.

Hikayesi ile klasik bir yapım olma özelliği taşıyan Sol Yanım’ın oyuncu kadrosunda gençlerin ağırlıkta olması da bu isimler için büyük bir fırsat… Özellikle Yemin dizisinde öne çıkan Özge Yağız, ilk iki bölümde çok beğenildi. Tolga Mendi de Yeni Gelin ile ilgi görmüştü ve bu dizide de dikkat çeken bir başka başrol oyuncusu konumunda.

Peki Sol Yanım dizisinin 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 3. bölümünde neler yaşanacak. Sol Yanım 3. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz ve haberimizin devamında da bölüm özetini bulabilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünde, Serra ile ilgili gerçekleri öğrenen Burak nasıl bir yol izleyecek? Selim ve Serra arasındaki buzlar eriyecek mi? Barbar-Burak gerilimi nasıl sonuçlanacak? Selim’in kapısını çaldığı İdil’le nasıl bir ilişkisi var?

Burak’ın gizlediği hayatını öğrendiği Serra’ya ilgisi artarken; Selim ve Serra birbirlerini tanıdıkça ilişkileri daha samimi bir hal alacak. Selim’in notlarındaki yükseliş ikilinin birbiriyle daha sık vakit geçirmelerine olanak sağlayacak.

Barbar, Burak’ı Serra’dan uzak tutmak için elinden geleni ardına koymazken; Nazlım, Barbar’ın Serra’ya ilgisini kıskanacak.

Selim, Burak ve Serra arasındaki aşk üçgenine Biricik’in dışarıdan müdahaleleri devam edecek. Biricik’in, Burak ve Serra arasında bir şeyler olduğuna dair her fırsatta ortaya attığı imaları Selim’i rahatsız edecek.

İhsan, oğlu Selim’le arasını düzeltmek için çabalarken; Asena’nın gizemli ilişkisi merak konusu olacak.

Üçüncü bölümde, İhsan’ın Serra’ya meraklı bakışlarının ardındaki sebep de ortaya çıkacak!