Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de son dakika dizi değişikliği! Sana Söz için yeni gün kararı!

Star TV’de son dakika dizi değişikliği! Sana Söz için yeni gün kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, yeni dizisi Sana Söz için son dakika değişiklik kararı duyurusu yaptı. Dizinin ilk önce 29 Ekim Cuma günü başlayacağı duyuruldu. Ardından ise kanal yönetimi gün değişikliği yaparak Çarşamba akşamlarını belirledi ve 3 Kasım’da ilk bölümün yayınlanacağı bildirildi.

Ancak Star TV’de son dakika bir değişikliği daha yaşandı. Sana Söz dizisinin günü bir kez daha değiştirildi. Yeni duruma göre Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi salı akşamları yayınlanacak.

Star TV’den yapılan duyuruda dizinin 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da ilk bölümünün yayınlanacağı bilgisi verildi. Merakla beklenen polisiye dizi kanalın en önemli projelerinin başında geliyor. Star TV, Çarşamba akşamları Kuruluş Osman, Kanunsuz Topraklar ve Sadakatsiz isimli dizilerle rakip olmak yerine daha uygun bir ortamın bulunduğu Salı akşamlarını tercih etmişe benziyor.

Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey dizileri ile Sana Söz rekabet halinde olacak. Dizinin reytingleri merakla bekleniyor. Sana Söz dizisinde; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.