Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’deki Kaderimin Oyunu dizisinin 1 milyon başarısı!

Star TV’deki Kaderimin Oyunu dizisinin 1 milyon başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya yeniden başlayacak olan Kaderimin Oyunu dizisine gösterilen ilginin büyüklüğü youtube izlenme oranlarına bakılarak anlaşılabiliyor.

Yapımını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM Medya imzalı ‘Kaderimin Oyunu’ yeni bölüm için geri sayım başladı. Dizinin 5. Bölümünde yaşanacaklar şimdiden merak konusu olurken yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz 1 milyon izlenmeyi geçti.

Youtube ortamında dizinin fragmanını hem izleyen hem de heyecanlarını ve özlemlerini dile getiren geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Dizinin bu kadar uzun süre ara vermesinin ardından beşinci bölümün elde edeceği reytingler de herkesi meraklandırıyor.

Star TV'deki Kaderimin Oyunu dizisinin 1 milyon başarısı! 37

Geçtiğimiz hafta Öykü Karayel’in koronavirüse yakalanması nedeniyle yayınlanamayan dizi, izleyicilerinden neredeyse 1 aydır ayrı kaldı. İlk 4 bölümde müthiş bir çıkış yakalayan dizinin geri dönüşünün de çok iyi reytingler getirmesi bekleniyor.

Bu yüksek reyting beklentisini destekleyen youtube başarısı da göz kamaştırıyor. Youtube ortamında yayınlanan 5. bölüm fragmanı sadece 1 gün içerisinde 1 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Bu da dizi hayranlarının 4 haftaya çıkan ayrılıktan ne kadar çok etkilendiklerini anlatmaya yetiyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme aldığı Kaderimin Oyunu dizisinin yayınlanan tanıtımı büyük heyecan oluşturdu.

Köşkte Asiye ile Cemal arasında gerilim artarken eve gelen sürpriz isim ise tüm dengeleri değiştirecek.