Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’deki Sana Söz dizisinden verilen alt mesaj dikkatinizi çekti mi?

Star TV’deki Sana Söz dizisinden verilen alt mesaj dikkatinizi çekti mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sana Söz isimli Star TV dizisi bu sezonun farklı yapımlarından birisi olarak öne çıktı. Dizide Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisini başrolde görüyoruz. İkili birbirlerini tamamlayan bir oyunculuk sergiliyor. Dizinin hikayesi de oldukça ilginç.

Müge Anlı’nın gündüz televizyon ekranında insan hikayelerini izleyicilerle buluşturması, katilleri yakalama çabası ve kayıp insanları bulmak gibi kriminal işlere odaklanması uzun süredir hayatın bir gerçeği oldu.

Sana Söz dizisinin hikayesinde de Nehir Erdoğan, Elif Karaca isimli karakter ile Müge Anlı’nın yansımasını sergiliyor. Müge Anlı’nın kriminal olaylar ile bu kadar paralel hale gelmesi bir Türkiye gerçeği. Sana Söz dizisi de aslında bunun ekrandaki anlatımını sergiliyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Elif karakterinin de Müge Anlı’ya benzediğini düşünüyor. Yazar, dizide yer alan bir söze de dikkat çekti.

“Siz ikiniz ne güzel davayı çözdünüz” şeklindeki sözler aslında program yapımcısı ile komiserin davayı çözmek için birlikte çalıştıklarını gösteriyor.

Star TV'deki Sana Söz dizisinden verilen alt mesaj dikkatinizi çekti mi? 7

Sana Söz dizisindeki bu durumun gerçek hayata yönelik de bir mesaj olduğu ortada.

Sina Koloğlu da bu söz üzerine, “Demek polisle program yapan birlikte çalışıyor. Diziden bu anlaşılıyor” diyerek noktayı koydu.

Katili bulmak için bu tür programlardan yararlanıldığı gerçeği aslında dizi üzerinden de izleyicilere verilen bir mesaj oldu.