Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den dizi hayranlarını şoke edecek yeni final kararı!

Star TV’den dizi hayranlarını şoke edecek yeni final kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV bu sezon diziler konusunda geçen sezon olduğu gibi sorunlar yaşamaya devam ediyor. Kanalın üst üste projeleri kötü reytingler almaya devam ediyor. Bir tek Kaderimin Oyunu dizisi daha iyi oranlar elde etmeyi başardı.

Star TV ekranında final yapacak dizilere bir yenisi eklendi… Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı Sana Söz isimli dizinin ömrü kısa oldu… Star TV yönetimi reytingleri bir hayli düşük kalan Sana Söz dizisi için final kararı aldı.

Daha önce de yaptığımız değerlendirmede Star TV yönetiminin mevcut reytinglere bakarak diziyi devam ettirmesinin zarar etmeyi göze almak olacağını ve bunun da kolay verilebilecek bir karar olmadığını söylemiştik.

Star TV'den dizi hayranlarını şoke edecek yeni final kararı! 7

İki etkili başrol oyuncusuna ve polisiye bir hikayeye sahip olmasına rağmen Sana Söz dizisi ekranda fazla tutunamadı. Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan dizinin 7. bölüm ile birlikte veda etmesi kararı alındı.

Serkan Altunoran, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin 14 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan bölümü final olacak. Dizi hayranları ise bu durumdan çok rahatsız olacaktır.

Hem Nehir Erdoğan hem de Erkan Petekkaya hayranları hikayenin devam etmesini istediklerini belirten yorumlarla sosyal medyada yer almıştı. Ancak Star TV yönetimi düşük reytinglere daha fazla katlanmak istemedi.