Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den rakibi Fox TV’ye Can Yaman ve Özge Gürel golü!

Star TV’den rakibi Fox TV’ye Can Yaman ve Özge Gürel golü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, haftalardır Bay Yanlış dizisi için büyük tanıtım çalışmaları yapıyor. Sosyal medyada Can Yaman ve Özge Gürel hayranları yeni dizi ile ilgili büyük heyecan yaşıyor. İşte tam da bu dönemde Star TV’nin attığı adım şaşkınlık yarattı.

Can Yaman ve Özge Gürel’in bu kadar çok konuşulduğu bir ortamda eski dizi Dolunay yeniden izleyicilerle buluşuyor. Hem de Bay Yanlış dizisinin başlayacağı hafta Star TV, Dolunay dizisinin yayınlayacağını duyurdu.

Star TV’nin yayınladığı 22-28 haziran yayın akışında hafta içi her gün Dolunay dizisi 10.10’da tekrar bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Can Yaman ve Özge Gürel’in ilk buluşması olan dizi, yurt dışında da büyük ilgi görmüştü.

Bay Yanlış dizisinin başlayacağı hafta Dolunay’ın ekrana getirilmesi Star TV’de rakibi Fox TV’ye attığı bir gol olarak değerlendiriliyor.

Star TV'den rakibi Fox TV'ye Can Yaman ve Özge Gürel golü! 8

Yapımcılığını Yağmur Ünal – No Dokuz Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu; başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman’ın yer aldığı Dolunay dizisi, toplam 26 bölüm ekranda kalmıştı.

Bu durum da gösteriyor ki önümüzdeki 5 hafta boyunca ekranda izleyiciler Can Yaman ile Özge Gürel’i görmekten sıkılabilir. Zira Fox TV’de Bay Yanlış dizisinin tekrar bölümlerinin üst üste yayınlayacağını duyurmuştu.

Star TV'den rakibi Fox TV'ye Can Yaman ve Özge Gürel golü! 9

Bir yanda Star TV’de Dolunay, diğer tarafta Fox TV’de Bay Yanlış ile iki ünlü oyuncu ekranda en çok görünen ikili olacak.