Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den Yalı Çapkını dizisi için çok riskli bir karar!

Star TV’den Yalı Çapkını dizisi için çok riskli bir karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizilerin ekranda fırtına gibi esmeye başladığı bu dönemde Star TV’nin de Yalı Çapkını dizisi için Cuma akşamlarını tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı. Cuma rekabetinde çok önemli yapımlar var ama hiçbirisi diğerine karşı çok baskın bir üstünlük sağlayamıyor. Star TV aldığı bu karar ile doğru mu yaptı? Önce diğer dizilere bir bakalım.

Uzun yıllardır Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi bu sezon da yoluna devam edecek. Ancak Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh ekipten ayrıldı ve bunun izleyici ilgisinin de azalması ile sonuçlanması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Arka Sokaklar dizisinin durumu diğer birçok diziyi de etkileyecek. Çünkü tüm kişiler kategorisinde çok etkili reytingler alabilen Kanal D dizisi, aynı başarıyı bu sezon da sürdürebilecek mi, bu konu henüz net olarak bilinmiyor.

Fox TV ekranında geçen sezon tam da istenileni gerçekleştiremeyen İyilik dizisi, ikinci sezona çok iyi başladı. Entrikanın ve aldatmanın merkezinde olduğu hikayesi ile dikkat çeken dizinin yeni dönemde daha da heyecanlı hale gelmesi Cuma rekabetinde öne çıkmasını sağladı. Reytingler de zaten bu yönde olumlu sinyaller veriyor.

Ayrıca Yalnız Kurt isimli atv dizisi de Cuma rekabetine büyük değişimlerle geri dönecek. TRT1’de yeniden izleyici ile buluşan Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonu da bir hayli heyecanlı geçiyor.

Show TV ile TV8’in Cuma rekabetinde yeni bir dizi ile yer alması ihtimali de var.

Star TV'den Yalı Çapkını dizisi için çok riskli bir karar! 7

Sonuç olarak Star TV, Yalı Çapkını dizisinin 23 Eylül Cuma akşamı başlayacağını duyurdu. Bu riskli bir karar olarak gözüküyor. Çünkü tüm ekranlarda bir dizinin olduğu ama hiçbirinin öne çıkamadığı durumları geçtiğimiz sezonlarda görmüştük. Yani Cuma akşamları parçalı bir reyting düzeni oluşuyor, birçok dizi yeterli oranları yakalayamayınca kısa sürede yayından kaldırılıyor. Yani tüm diziler aslında birbirinin ayağına basıyor ve Cuma rekabetinde kimse çok baskın şekilde öne çıkamıyor.

Yalı Çapkını uzun süredir merakla beklenen bir yapım. Bu nedenle de izleyicinin ilgisi yüksek. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi de merakla beklenen bir dizi çifti.

Yalı Çapkını çok başarılı da olabilir, orta sıralardan kurtulamayarak kısa süreli bir yapım da olabilir. Bunu belirleyecek olan şey ise Yalı Çapkını dizisinin izleyicileri ne kadar heyecanlandıracağı ile ilgili olacak.