Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin 8. dizisi de şoke eden bir finalle bitiyor!

Star TV’nin 8. dizisi de şoke eden bir finalle bitiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon dizi şanssızlığı konusunda birinci sırada yer alan Star TV’nin üst üste final yapan yapımlarına bir yenisi daha ekleniyor… Güvercin, İyi Günde Kötü Günde, Babil, Sol Yanım, Senim Çok Bekledim, Sefirin Kızı ve Kağıt Ev dizileri birbiri ardına bu sezon içinde ekrana veda etti.

Geniş bir izleyici grubunu etkileyen bu dizilerin Sefirin Kızı hariç reyting sorunu nedeniyle erken final yaptı.Sefirin Kızı 2. sezonunda ve planlanan şeklide bitmiş olsa da son haftalarda reytingleri yine tatmin etmiyordu… Şimdi ise Star TV’nn bu sezon final yapan dizilerine Akrep de ekleniyor.

Evrim Alasya ile Demet Akbağ ikilisinin başrolünde yer aldığı Akrep dizisi, 26 bölüm garantisi ile yayınlandı ve 26. bölümüyle birlikte de önümüzdeki hafta veda edecek… Dizinin 26. final bölümü 17 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak.

İlk başladığında geniş bir izleyici grubunu etkileyen Akrep, son dönemde ise bir hayli düşük gelen reytingleri ile dikkatlerden kaçmıyordu.

Akrep dizisinin 26. bölüm final fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin şoke olacağı bir final bulacaksınız… Finalde Ferda’nın annesi Perihan tarafından öldürüleceğine yönelik fragmanda önemli detaylar var… Tabii ki bir ters köşe de gelebilir. Akrep dizisinin hikayesi güçlüydü ve oyunculuk performansları da gayet başarılıydı.

Uzun yıllar sonra ekrana dönüş yapan Demet Akbağ hayranlarını adeta mest etti. Evrim Alasya ise Kırmızı Oda’da Meliha olarak bu sezon ekranda görünmeye başladı ve ardından da Akrep dizisinde Ferda oldu. Oyuncu her iki rolde de yeteneklerini kanıtladı ve hayranlarından da büyük övgüler aldı.

İşte Akrep dizisi 26. final bölümü fragmanı: