Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’nin aldığı riske değdi mi? Yeni günlük dizi Toprak ile Fidan’a ilgi nasıl oldu?

Star TV’nin aldığı riske değdi mi? Yeni günlük dizi Toprak ile Fidan’a ilgi nasıl oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Star TV’nin yeni  günlük dizisi Toprak ile Fidan 31 Ekim Pazartesi günü ekran yolculuğuna başladı. Star TV, Toprak ile Fidan’la yeni bir atak yaparak haber bültenini erken saate çekti ve alışılmışın dışında bir saate, 19:00’a bir günlük dizi koydu.

Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın başrolünde yer aldığı Toprak İle Fidan yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada ilgi gördü!

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekranlara farklı bir soluk getiren dizide izleyenler Toprak ile Fidan’ı hayatın içinden, gerçekçi ve samimi bulduklarını dile getirdiler.

Star TV'nin aldığı riske değdi mi? Yeni günlük dizi Toprak ile Fidan'a ilgi nasıl oldu? 7

Yapımını OGM Pictures ve Stellar Yapım’ın üstlendiği, Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç’ın senaryosunu yazdığı diziyi Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun yönetiyor. Toprak ile Fidan hafta içi her gün saat 19:00’da Star TV’de yayınlanıyor.

Talihsiz bir kaza nedeniyle birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk bölümünde Toprak; geçirdiği trafik kazasından sonra 5 yıl komada kaldı ve uyandığında hiçbir şey hatırlamadı. Annesi Keriman, Toprak’ı nişanlısı olduğunu söylediği Aydan’la evlenmesi için zorladı.  Fidan ise 5 sene önce kocası ve çocuğunu kaybetti. Toprak’ın ve annesi Keriman’ın uzun yıllardır hizmetlisi olan Halide; gerçekleri bilen iki kişiden biriydi ve içindeki suçluluk duygusunu daha fazla bastıramayarak gerçekleri anlatmak için Toprak’la beraber Fidan’ın yanına gittiği sahne izleyenleri ekrana kilitledi.