Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin Benim Hayatım dizisi için en kritik sınav!

Star TV’nin Benim Hayatım dizisi için en kritik sınav!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Pazar akşamları başlayan Star TV’nin Benim Hayatım dizisinin ilk bölümü iyi sonuçlar getimedi. İzleyici ilgisinin çok düşük olması ve hikayeye yönelik eleştirilerin de sosyal medyada yer alması dikkat çekti.

Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizide Savaş Özdemir de bulunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin senaristi ve yapımcısı Bahadır Özdener, bu dizinin de yapımcısı konumunda. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile atv’nin ipleri koparken ve tüm ekip de ayrılık mesajları paylaşırken, yeni dizi ise yoluna devam etme çabası içinde.

Benim Hayatım dizisinin dram yüklü bir hikayesi var ama izleyiciler de bu bunu klişi bir hikaye olarak değerlendiriyor. İlk bölümün düşük gelen reytinglerinden sonra ikinci bölüm daha çok önem kazandı.

7 Kasım Pazar akşamı yayınlanacka ikinci bölümden ilk fragman paylaşıldı. Yargı ve Teşkilat gibi güçlü hikayeler sunan dizilerin yanında Benim Hayatım nasıl bir performans sergileyecek merakla bekleniyor.

Benim Hayatım dizisi şayet düşük reytingler almayı sürdürür ise Star TV’nin gün değişikliği yapmak gibi bir karar vermesi de beklenebilir.