Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin bir dizisi daha final yaparak veda ediyor!

Star TV’nin bir dizisi daha final yaparak veda ediyor!

tarafından ker_def

Televizyon ekranlarına bir dizi daha veda ediyor. Star TV’de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım, 28 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak final bölümü ile izleyicilerine veda edecek. Dizide başrollerde Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer yer almıştı. Yaz ekranında başlayan dizi kış sezonunda tutunmakta zorlandı.

Dizinin mutlu bir final yapacağı fragmanlardan belli olmuştu.Ayrıca sette fotoğraflar ve son bölümün ayrıntıları için de bir video paylaşıldı.Aşağıdaki videodan Benim Tatlı Yalanım finalinde yaşanacakların detayını bulabilirsiniz.

İşte finalde yaşanacakların detayı:Suna ve Nejat’tan bebek müjdesi geliyor

Yeni yıl yaklaşıyorken Suna ve Nejat en güzel yılbaşı hediyelerini almıştır bile; Suna hamiledir. Nejat bebek müjdesiyle çok mutludur ve bu haberi herkese söylemek için sabırsızlanmaktadır.

Suna, öncelikle Kayra’yı kardeşi olacağına hazırlamaları gerektiğini düşündüğünden acele etmemeleri gerektiğini söyler. Suna’nın hamile olduğunu bir süre için kendilerine saklayacaklardır.

Bu sırada Suna, ailecek kutlayacakları ilk yılbaşlarında her şeyin mükemmel gitmesini ister. Herkesin bir görevi vardır. Ancak hormonların ele geçirdiği Suna’yla başa çıkmak kimse için kolay olmayacaktır.

Yayın Günü: 28 Aralık Cumartesi
Yayın Saati: 20.00