Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin bir iddialı başlayan dizisi daha sessiz sedasız final yaptı!

Star TV’nin bir iddialı başlayan dizisi daha sessiz sedasız final yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Akrep dizisi 26. bölümü ile birlikte dün akşam ekran ömrünü tamamladı. Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin final bölümünün reytingleri yine düşük geldi.

İlk başladığında büyük bir ilgi gören Akrep dizisinin hikayesi çok beğenilmişti. Demet Akbağ yıllar sonra ekrana dönmüş, Kırmızı Oda’daki Meliha ile çok dikkat çeken Evrim Alasya da Akrep’te yine çok iyi performans sergiledi.

Star TV’nin gün değişikliği kararı sonrasında dizinin büyük bir düşüş yaşaması, hikayenin tıkanması gibi sorunlar Akrep dizisinin önemini azalttı. Reytingleri iyice düşmesi de rekabette gerilere düşmesine neden oldu.

Star TV'nin bir iddialı başlayan dizisi daha sessiz sedasız final yaptı! 7

26 bölümlük garanti nedeniyle Star TV’nin erken final yapmadığı Akrep dizisi dün akşam son kez ekranda yer aldı. Final bölümü reytinglerinin önceki haftalara göre daha iyi oranlar getirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

İzleyiciler dizinin final bölümünü çok beğendi. Perihan karakteri akrepliğini yine sergiledi ve dizi sessiz sedasız final yaptı.

Akrep ile birlikte Star TV’nin bu sezon final yapan dizi sayısı da 8’e çıktı.