Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisine büyük bir fırsat çıktı!

Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisine büyük bir fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında 3 Aralık Cuma akşamı Kaderimin Oyunu isimli dizi ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizi, güçlü bir dram hikayesini ekrana taşıyacak.

Hem başrol oyuncularının etkisi hem de hikayenin fragmanlardan yansıyan özendirici hali, dizi hayranlarını bir hayli meraklandırdı. Hercai ile öne çıkan Akın Akınözü hayranları, dünyanın dört bir yanında bulunuyor ve yeni diziyi de heyecanla bekliyor.

Cuma rekabetinde Arka Sokaklar’ın tüm kişiler kategorisinde birinciliği var. AB ve ABC1 kategorilerinde ise Kırmızı Oda ile Aziz dizileri öne çıkıyor. Ancak tüm kategorilerde güçlü reytingler elde ederek Cuma akşamlarını sürükleyecek bir yapım Kaderimin Oyunu olabilir.

Star TV’nin bu sezon yaşadığı dizi şanssızlığını da bir nebze giderebilecek olan Kaderimin Oyunu, hikayesi ile çok ses getirebilecek bir yapım. Kanalın dizi için daha fazla tanıtım yapması ve izleyicilerin dikkatini çekmesi de şart.

Kaderimin Oyunu sürpriz bir çıkış yaparak çok iyi bir noktaya gelebilir. Ancak Star TV dizilerine izleyicilerin gösterdiği ilgisizliğin bu noktada yeni dizi için bir olumsuzluk olduğunu da belirtmek lazım.

Kaderimin Oyunu yeni sezonda hikayesi en çarpıcı işlerden birisi ve Cuma rekabetinde de diğer yapımların canını fazlasıyla sıkacaktır.