Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin Sana Söz dizisinde büyük bir karar var!

Star TV’nin Sana Söz dizisinde büyük bir karar var!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Sana Söz’, yeni bölümüyle salı günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşuyor. Hikayede Ömer ve Elif karakterlerinin yakınlaşması dikkat çekecek. Erdem ise hem iş hem de özel hayatında bir yol ayırımında bulunuyor ve büyük bir karar vermesi bekleniyor.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Erkan Petekkaya bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkıyor. Dizinin dördüncü yeni bölümünde etkili sahneler izleyeceksiniz. Reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle dizinin akıbeti de merak konusu oldu. Sana Söz dizisinin 4. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Ayşe Erten’in sağlık durumunda meydana gelen değişim Rıza’yı yeni planlar yapmaya iterken; Elif ve Ömer şahidi bulmak için birlikte hareket edecektir. Erdem Ayşe davasının şahidiyle yaptığı konuşma sonrasında Rıza ile yüzleşir.

Azmi Baba’nın kaybolmasıyla Ömer ve Aysel arasında ortaya çıkan kriz giderek derinleşir. Aysel Azmi babayı huzurevine yollamak için Ömer’i bir kez daha ikna etmeye çalışır. Ancak Ömer Aysel’in hiç beklemediği bir çözüm yolu bulacaktır.

Duru, Bora’nın gerçek kimliğini öğrenmiş ve aralarındaki ilişki büyük bir çıkmaza girmiştir. Bora, Duru’yu kendisine inandırmanın yollarını arayacak; Duru ise büyük bir hayal kırıklığı içerisinde gerçeğin peşine düşecektir. Bu süreçte Umut ikiz kardeşinin mutsuzluğunun nedenini bulmak ve ona destek olmak için çabalar.

Elif’in programında yaşanan tehlike, Ömer ve Elif arasındaki bağı güçlendirirken; Erdem hem iş hem de aile hayatında bir yol ayrımının eşiğindedir.

Yayın Günü: 23 Kasım Salı
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 4. Blm