Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni dizisi Suçlu, çok sevilen bir oyuncuyu ekrana döndürüyor!

Star TV’nin yeni dizisi Suçlu, çok sevilen bir oyuncuyu ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon yaklaşırken ve diziler arasındaki yarış son hızına ulaşmışken Star TV yepyeni bir diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Başrol erkek oyuncusu Erkan Petekkaya olan dizi, iki yıldır ekranlarda görünmeyen bir kadın oyuncuyu da hayranlarına kavuşturuyor.

O3 Medya tarafından çekilecek Suçlu, polisiye bir dizi olacak. Dizinin başrol erkek oyuncusu, son olarak Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteriyle izlediğimiz Erkan Petekkaya. Suçlu dizisinin kadın oyuncusu olarak ise Songül Öden’in ismi geçiyor.

Star TV'nin yeni dizisi Suçlu, çok sevilen bir oyuncuyu ekrana döndürüyor! 25

Songül Öden, 2005 yılında yayınlanan ve başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Gümüş dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. Öden, Gümüş’ün birçok yabancı ülkede yayınlanmasıyla adını yurt dışında da duyurmuştu.

Yetenekli oyuncu Gümüş’ün ardından Umutsuz Ev Kadınları, Serçe Sarayı ve Kayıtdışı gibi başarılı projelerde yer aldı. Daha çok tiyatro yapmayı tercih eden Songül Öden en son 2019 yılında Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde rol almıştı.

Star TV'nin yeni dizisi Suçlu, çok sevilen bir oyuncuyu ekrana döndürüyor! 26

Songül Öden her ne kadar 2021 yılı başında Exxen’de yayınlanan Şeref Bey dizisinde de rol alsa da ana kanallardan iki yıldır uzaktı. Songül Öden, Star TV’de yayınlanacak Suçlu dizisiyle hayranlarının karşısına yeniden çıkacak.

Öden, daha önce Kayıtdışı isimli dizide birlikte rol aldığı Erkan Petekkaya ile Suçlu’da yeniden bir araya gelecek. Suçlu dizisinde Erkan Petekkaya bir emniyet amirini canlandıracak. Eğer anlaşma sağlanırsa Songül Öden’in canlandıracağı rol ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.