Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni dizisi Suçlu, yakışıklı bir oyuncuyu beş sene sonra ekrana döndürüyor!

Star TV’nin yeni dizisi Suçlu, yakışıklı bir oyuncuyu beş sene sonra ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, yeni ekrana getirmeye hazırlandığı bir diziyle dikkatleri üzerine çekti. Yeni sezonla birlikte yeni diziler bir bir izleyicinin karşısına çıkarken, Star TV’nin yeni dizisi Suçlu, çok iddialı bir şekilde ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizi, uzun süredir ekranlardan uzak olan yakışıklı bir oyuncuyu da hayranlarının karşısına çıkaracak.

O3 Medya tarafından çekilen ve polisiye bir dizi olan Suçlu’da başrolleri Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya paylaşıyor. En son TRT 1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisiyle izlediğimiz Nehir Erdoğan, Suçlu sayesinde hayranlarından çok uzak kalmadan ekrana dönüyor.

Star TV'nin yeni dizisi Suçlu, yakışıklı bir oyuncuyu beş sene sonra ekrana döndürüyor! 8

Usta oyuncu Erkan Petekkaya’yı da en son Kırmızı Oda dizisinde izlemiştik. Büyük bir hayran kitlesine sahip Petekkaya, yeni dizisiyle hayranlarıınn karşısına çıkıyor.

Bir cinayet davası üzerine odaklanan Suçlu dizisi, çok sevilen bir erkek oyuncuyu da beş yıl aradan sonra ekrana döndürüyor. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip Suçlu, en son 2016 yılında ekrana gelen Cesur Ve Güzel dizisinde Bülent karakteriyle izlediğimiz Serkan Altunorak’ı yeniden hayranlarıyla buluşturuyor.

Star TV'nin yeni dizisi Suçlu, yakışıklı bir oyuncuyu beş sene sonra ekrana döndürüyor! 9

Tiyatro kökenli oyuncu 1999 yılında, Ayrılsak da Beraberiz dizisiyle ekran dünyasına adım atmıştı. Ardından sırasıyla Karım ve Annem, İmkansız Aşk, Kara Duvak gibi dizilerle oyunculuğa devam eden Altunorak en büyük çıkışını 2009 yılında yayınlanan ve izleyici tarafından çok sevilen Melekler Korusun isimli diziyle yapmıştı.

Ardından Bir Günah Gibi, Şüphe, Muhteşem Yüzyıl, Aşkın Kanunu, Evli ve Öfkeli dizileriyle ekrana gelen Altunorak en son 2016 yılında yayınlanan Cesur ve Güzel ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. Altunorak o tarihten bu yana herhangi bir dizide rol almamıştı.

44 yaşındaki yakışıklı oyuncu şimdi Suçlu dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Erkan Petekkaya Ömer isimli bir emniyet amirini, Nehir Erdoğan ise bir televizyon programı sunucusu olan Elif’i canlandıracak. Serkan Altunorak da Elif’in eşi avukat Erdem olarak karşımıza çıkacak.