Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi ortaya çıktı!

Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yer alan dizilerin düşük performansları kanal yönetimini bir süredir yeni arayışlara itti. Yeni sezonda etkili bir dizi çalışması da ortaya çıktı. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer alacağı Sana Söz isimli dizi çok etkileyici bir yapım olacak.

Sana Söz dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Bir cinayet sonrası yaşanan olayları ekrana taşıyacak olan dizide Erkan Petekkaya Ömer isimli bir komiseri canlandıracak. Nehir Erdoğan’ı ise Elif Karaca isimli bir televizyon sunucusu olarak izleyeceksiniz.

Sana Söz dizisinin ilk fragmanına çok olumlu yorumlar yapıldı. Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi olması beklenen yapım için izleyiciler ilk izlenimin güzel olduğunu yazıyor.

Star TV'nin yeni sezondaki en iddialı dizisi ortaya çıktı! 7

“İnşallah reytinglere yenilmez ve uzun ömürlü olur” şeklinde yapılan yorumlar da dikkatleri çekiyor. Etkileyi bir hikaye ile gelen dizide Serkan Altunorak da başrolde yer alan isimler arasında bulunuyor.

Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören’in de yer aldığı Sana Söz dizisinin ilk fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.