Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni sezondaki umudu Akın Akınözü ile Öykü Karayel oldu!

Star TV’nin yeni sezondaki umudu Akın Akınözü ile Öykü Karayel oldu!

tarafından ker_def

Son yıllarda diziler konusunda sıkıntılar yaşayan Star TV’nin şu an ekranda yer alan tek dizisi Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı… Düşük reytingler elde etse de Star TV, Ada Masalı’nı ekranda tutuyor. Kanalın yeni dizileri ise izleyicileri çok şaşırtacak.

Sana Söz isimli polisiye dizinin yanı sıra bir de dram yapımı geliyor. Nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Kaderimin Oyunu’ yakında Star’da başlayacak. Çekimler için kamera karşısına geçen başrol oyuncuları Öykü Karayel ve Akın Akınözü, ilk kez birlikte poz verdi.

Star TV'nin yeni sezondaki umudu Akın Akınözü ile Öykü Karayel oldu! 8

Star’ın iddialı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’nun çekimleri İstanbul’da başladı. İzleyici ile çok yakında buluşacak olan Kaderimin Oyunu dizi setinden gelen ilk fotoğraflar sosyal medyada ilgi ve heyecan yarattı.

Hercai dizisinde Miran karakteri ile büyük bir beğeni kazanan Akın Akınözü, bu sefer çok farklı bir karakter ile yeniden ekranlara gelecek.

Uzun süredir dizilerde görmediğimiz Öykü Karayel de yeniden hayranları ile buluşacak.

Star TV'nin yeni sezondaki umudu Akın Akınözü ile Öykü Karayel oldu! 9

Nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Kaderimin Oyunu’, herkesi derinden etkileyecek.

Yapımını NGM Medyanın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

‘Kaderimin Oyunu’ yakında Star’da…