Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yükselen yeni yıldızı Ömer dizisi oldu!

Star TV’nin yükselen yeni yıldızı Ömer dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Ömer dizisinin elde ettiği müthiş başarı göz kamaştırıyor. Birçok dizi hayranının naif ve doğal bulduğu karakterleri kendisine yakın hissetmesinin de etkisiyle, Ömer dizisinin senaryosu ve oluşturduğu atmosfer çok ilgi çekiyor.

Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin uyumundan da memnun kalan izleyiciler, ayrıca Barış Falay ve Merve Dizdar gibi etkili oyuncuların da diziye büyük katkı yaptığını düşünüyor. Ömer dizisinin başarılı giden hikayesi ile birlikte reytinglerin de her geçen hafta daha da artmakta olduğuna şahitlik ediyoruz. Dizinin ilk başladığı günden bu yana sürekli ilgi görmesi, izleyicilerin bu beğenisinin reytinglere çok olumlu yansıması, herkesin dikkatini çekiyor.

Ömer dizisi 4. bölümü ile pazartesi akşamı ekrana geldi ve tüm izleyici gruplarında çok başarılı reytingler elde edildi. Tüm gruplarda reytinglerini artırmasının yanı sıra, AB grubunda çok iyi bir sıçrama yapan dizi, bu kategoride günü birincilikle tamamladı.

Ömer dizisinin ABC1 grubunda üçüncü olduğunu ve tüm kişiler kategorisinde ise altıncı olduğunu belirtelim. Özellikle gelir düzeyi yüksek kitlenin ölçüldüğü AB grubunda yaşanan büyük sıçrama göz kamaştırıyor.

Star TV'nin yükselen yeni yıldızı Ömer dizisi oldu! 7

Dizinin sosyal medyada da büyük ilgi görmesi ile birlikte, son dönemin yükselen yıldız dizisinin Ömer projesi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Hikayede karakterler arasındaki diyalogların da izleyicilere gerçekçi gelmesinin etkisini, reyting artışında görebilmekteyiz.

Etkileyici oyuncu performanslarıyla göz dolduran dizi, yayınlandığı pazartesi gecesi boyunca sosyal medyada çok konuşuldu.

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlandığı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor.

Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar’ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Simay Barlas yer alıyor.