Ana sayfa Dizi Fragmanları Star’da müthiş bir dizi başlıyor! İsmi Akrep; Demet Akbağ ve Evrim Alasya başrolde! İşte ilk fragman!

Star’da müthiş bir dizi başlıyor! İsmi Akrep; Demet Akbağ ve Evrim Alasya başrolde! İşte ilk fragman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun diziler konusundaki şanssız kanallarından birisi de Star TV… Kanal sezon başından bu yana 3 farklı diziyi yayından kaldırmak durumunda kaldı. Ancak kanalın elinde yeni kozlar da var… Güvercin, İyi Günde Kötü Günde ve Babil dizilerine final yaptıran Star TV’de, geçtiğimiz perşembe günü Sol Yanım izleyici ile buluşmuştu.

Sol Yanım dizisinin reytingleri beklentilerin altında geldi ve perşembe günü zor bir günde yayında… Ancak Star TV’nin kozları bununla sınırlı değil. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolündeki Seni Çok Bekledim dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Kanalın bir başka projesi daha var. Onun ismi de Akrep… İzleyicileri çok etkileyecek bir hikaye geliyor.

Star TV’nin Akrep dizisinden ilk fragman yayınlandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya dizinin başrolündeki iki güçlü kadın oyuncu… Evrim Alasya, bu sezon Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakteri ile yer almış ve konuk oyuncu olmasına rağmen, diziye çok önemli katkılar yapmıştı. Şimdi oyuncuyu Akrep dizisinde izleyeceğiz.

Star'da müthiş bir dizi başlıyor! İsmi Akrep; Demet Akbağ ve Evrim Alasya başrolde! İşte ilk fragman! 7

Demet Akbağ ise dizilerde az yer alan bir isim ve yıllar sonra yeniden setlere dönüş yaptı. Akrep dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Etkili bir hikaye, güçlü oyunculuklar ve aksiyon dolu sahnelerle Akrep ilgi çekecek bir yapım gibi duruyor.

Akbağ, en son Menajerimi Ara isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Şimdi ise uzun süreli olması beklenen bir dram projesinin başrolünü üstlendi.

Hikayesini usta kalem Erkan Birgören’in yazdığı dizide Evrim Alasya, Ferda karakterini oynayacak. Perihan karakterinde Demet Akbağ, Aras olarak Yusuf Çim, Fikret rolünde ise Bekir Aksoy’u izleyeceğiz. Ayrıca Müge Su Şahin, Merve karakterini canlandıracak. İpek rolünde ise Esila Umut yer alacak.

İrfan Şahin’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Gökçen Usta oldu. İşte Akrep dizisinin ilk fragmanı: