Ana sayfa Dizi Haberleri Star’ın Kalbimin Sultanı dizisi, yeni bir star doğuracak! Kimdir Alexandra Nikiforova?

Star’ın Kalbimin Sultanı dizisi, yeni bir star doğuracak! Kimdir Alexandra Nikiforova?

tarafından zk zk
STAR TV’nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı’nın yeni tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova ve Emel Çölgeçen’in oynadıkları dizi yakında ekranda olacak.

Dönem dizisi olan dizi, komedi türüyle de dikkat çekiyor. Başrolde oynayan Rus oyuncu Alexandra Nikiforova, yeni Hürrem olarak sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Meryem Uzerli’nin Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Hürrem karakterinden sonra ünlenmesi, yerli dizide oynayacak olan Rus oyuncu için de benzer bir tanımlama yapılmasına neden oluyor.

İşte dizinin 2. tanıtımı:

İlk bölüm özeti:

Cihanı Saran Bir Aşk Masalı! Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı… Mahmud ve Anna…

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer…

Star'ın Kalbimin Sultanı dizisi, yeni bir star doğuracak! Kimdir Alexandra Nikiforova? 7

Kalbimin Sultanı’nın Anna’sı Alexandra Nikiforova kimdir?

Rusya’da çeşitli film ve dizilerde rol alan Alexandra Nikiforova, 1993 yılında dünyaya geldi. 15 yaşından beri, Sevastopol tiyatrosunun tam teşekküllü bir oyuncusu oldu ve bir süre sonra özel bir tiyatronun grubuna katıldı.
İlk ciddi oyunculuk deneyimini de bir Rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. 2010 yılında Sasha Nikiforov oyunculuk öğrencisi oldu. Ailesel nedenlerden dolayı Moskova’ya taşındı ve yüksek tiyatro okuluna transfer oldu. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı. Alexandra Nikiforova’nın eşi de sinema ile doğrudan bir ilişki içerisindedir.

Genç yaşta bir kız çocuğu annesi olan Alexandra Nikiforova, Star TV’de yayınlanacak olan Kalbimin Sultanı isimli Osmanlı dönemi dizisinde Anna rolüne hayat verecek. Dizinin hazırlık aşamasında Türkçe dersleri alan güzel oyuncu, Ersan Duru ile birlikte başrolü paylaşacak.