Ana sayfa Kadın Haberleri Şükran Ovalı hayranlarına müjde, sahnelere dönüyor!

Şükran Ovalı hayranlarına müjde, sahnelere dönüyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı, Futbolcu Caner Erkin ile evlendikten sonra Mihran Ela isimli bir kız çocuğu annesi olmuştu. Ovalı, kızı ve eşiyle birlikte kısa bir süre önce tatile çıktı. Alaçatı’da Rıza Kocaoğlu, Hazal Subaşı, Ezgi Mola, Songül Öden ve eşi Arman Bıçakçı, Doğa Rutkay gibi isimlerle bir araya geldi ve birlikte çektirdiği fotoğraflarını da instagram’dan paylaştı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Oyuncu, kızını dünyaya getirmeden sonra Vatanım Sensin dizisinde konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm rol almış, doğum sonrasında da Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yine bir kaç bölüm konuk oyuncu olmuştu. İzleyicisinin özlediği Şükran Ovalı, yeni sezonda bir dizide yer alacak mı henüz belli değil ancak ortaya çıkan yeni bir durum, dizi bekleyenleri biraz hüsrana uğratabilir!

Zira Şükran Ovalı, her ne kadar dizilerde olmasa da geçtiğimiz yıl Evlat isimli bir oyunla tiyatro sahnesine çıkmaya başlamıştı. Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan’ın da rol aldığı tiyatro oyunu, Covid 19 salgını nedeniyle ara vermişti.

Şükran Ovalı, oyunun yeniden başlayacağını takipçilerine instagram’dan bildirdi. Kapalı mekanda tiyatro oyunlarının sergilenmesi salgın nedeniyle hala yasak ancak açıkhavada gösterimler yapılabiliyor. Dolayısıyla Şükran Ovalı’nın yer aldığı oyun da İstanbul Küçükçiftlik Park’ta sergilenecek.

İşte oyuncunun duyurusu:

29 Eylül Küçükçiftlik Park biletlerimiz satışta, EVLAT @evlatoyunofficial ???? ???? @aysegulkaracan ????

Şükran Ovalı hayranlarına müjde, sahnelere dönüyor! 7