Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız çok çalıştı, fedakarlık yaptı ama Akıncı dizisi arzulanan noktada değil!

Şükrü Özyıldız çok çalıştı, fedakarlık yaptı ama Akıncı dizisi arzulanan noktada değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanmakta olan Akıncı dizisi için başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız büyük bir çaba sergiledi. Karakterin gerektirdiği fit bir vücuda sahip olmak için kilo veren ve diyet yapmak durumunda kalan oyuncu, bu halini korumak için de beslenmesine dikkat ediyor…

Şükrü Özyıldız, yemek yemeyi çok sevdiğini belirtirken, dizi için formunu korumak zorunda olduğunu ve fedakarlık yapmak durumunda olduğunu söylemişti. Oyuncu, Akıncı karakteri için Nisan ayından itibaren fitness ve silah eğitimleri ile başladı. Çekimlerin Ağustos ayında başladığı ve dizinin de 1 Ocak 2021 tarihinde izleyici ile buluştuğunu düşünülür ise hazırlık sürecinin ne kadar yoğun olduğu görülüyor.

atv’nin ana akım medyanın önemli bir kanalı olmasına rağmen, fanstastik bir diziyi ekrana getirme kararlılığı da büyük bir cesaret olarak ifade ediliyor. Ancak Akıncı dizisi ilk bölümü hariç iyi reytingler elde edemedi. Dizinin düşük kalan reytingleri en çok da Şükrü Özyıldız’ı rahatsız ediyordur… Zira oyuncu, karaktere girmek için birçok eğitimden geçti ve büyük fedakarlıklar yaptı.

Şükrü Özyıldız çok çalıştı, fedakarlık yaptı ama Akıncı dizisi arzulanan noktada değil! 8

Dizi TV programında ünlü oyuncunun hazırlıkları ile ilgili detaylı bilgiler sunuldu. Özyıldız, silahları da ustalıkla kullandığı noktadan sonra çekimlere başlayabildi. oyuncu, “Karakter çok iyi dövüş ve becerisine sahip. Ben de çok iyi birisi ile çalıştım. O bana çok şeyler kattı, silah konusunda. Ciddi bir disiplin kattı” diye konuştu.

Ünlü oyuncu karakterin ciddi bir iç disiplini olduğunu da hatırlattı ve onu anlayabilmek için çok fazla şey okuduğunu da anlattı. Set başlamadan önce bir süre Akıncı gibi düşünerek yaşadığını anlatan Şükrü Özyıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkesin kendine göre metotları var. Anlatamayacağım da çok şey var. Karaktere girmek için, oyunculuk açısından.”

Şükrü Özyıldız çok çalıştı, fedakarlık yaptı ama Akıncı dizisi arzulanan noktada değil! 9

Dizideki aksiyon sahnelerinde zorlandığı anlar olduğunu ifade eden oyuncu, kostümün dışarıdan çok afili gözüktüğünü ama giyince çok zor bir kostüm olduğunu anlattı.

Şükrü Özyıldız, “Hareket kabiliyetiniz çok kısıtlı, içerisi çok sıcak. Tabii ki biraz oradan zorlandığım oldu. Ama motivasyon o kadar yüksek ki, bunların hiçbirisi sizin için zorluk değil, tatlı küçük engeller gibi görüyorum ben” dedi.

Çok ciddi bir emek harcadıklarını hatırlatan oyuncu, bunun karşılığının olmasını beklediklerini, müthiş de bir potansiyel olduğunu sözlerine ekledi.