Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız kendini zincire vurdu, Ezgi Mola’dan yorum gecikmedi!..

Şükrü Özyıldız kendini zincire vurdu, Ezgi Mola’dan yorum gecikmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son Demet Özdemir ile birlikte Netflix’de yayınlanan Aşk Taktikleri adlı filmde rol alan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız pozlarıyla çok konuşulacak.

Be Man Magazine Dergisi’nin Nisan ayı kapağı için objektif karşısına geçen yakışıklı oyuncu nefes kesen pozlar verdi. Dergide, başarılı oyuncu için şu ifadeler kullanıldı; “Yetenekli ve güçlü duruşu ile her daim bambaşka bir havası var Şükrü’nün.

Oyunculuğuyla ekran başına kitleyen, yaptığı işleri merak ettiren genç bir adamla birlikteyiz. Sinema, tiyatro, dizi… Hepsini deniyor, başarıyor ve benzersiz işlere imza atıyor. Şimdi Şükrü Özyıldız’ı daha yakından tanıma zamanı!”

Şükrü Özyıldız kendini zincire vurdu, Ezgi Mola'dan yorum gecikmedi!.. 9

Şükrü Özyıldız dergiye verdiği röportajda, “Düzenli tekrarladığım bir mottom yok açıkçası. Ama yaşayışım ‘Dünü unutma, anı yaşa, geleceğe yön ver” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, Be Man Magazine Dergisi’ne verdiği pozları instagram hesabından da paylaştı. Oyuncunun paylaşımına ünlü oyuncu Ezgi Mola, ‘Selam zincire vurulmuş Prometheus, 39 F İst’ şeklinde esprili bir yorum yaptı.

Şükrü Özyıldız kendini zincire vurdu, Ezgi Mola'dan yorum gecikmedi!.. 10

Şükrü Özyıldız’ın fit vücudunu da gözler önüne serdiği fotoğrafları beğeni yağmuruna tutulurken takipçileri tarafından oyuncuya yüzlerce övgü dolu yorum yapıldı.

Şükrü Özyıldız kendini zincire vurdu, Ezgi Mola'dan yorum gecikmedi!.. 11