Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız ya batacak, ya da kariyerinde zıplayacak! Akıncı dizisinin ortası olmaz!

Şükrü Özyıldız ya batacak, ya da kariyerinde zıplayacak! Akıncı dizisinin ortası olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Ağustos ayından bu yana hazırlıkları devam eden Akıncı isimli diziden görüntüler paylaşılmaya devam ediyor. Fragmanları ile de ilgi gören dizi, çok iddialı bir yapım olarak göründü. Bilim kurgu filmlerini aratmayan görüntülerin yer aldığı dizide Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi başrolde yer alıyor.

Bu tür keskin dizilerde rol alan oyuncular oldukça büyük risk altına giriyor. Benzer bir kahramanlık hikayesinde Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde başrolde yer alan Çağatay Ulusoy, büyük bir eleştiri dalgasının hedefi olmuştu. Akıncı dizisiyle de benzer bir durum ile Şükrü Özyıldız da karşılaşabilir. Ancak dizinin üzerine fazlasıyla titizlenilmesi, sahnelerin istenilen sonuca ulaşmadan tamamlanmaması gibi güçlü bir ekip çalışması durumunun olduğunu biliyoruz.

Zaten fragmanlardan yansıyan en önemli detay da bu olmuştu. Dizi için arka planda büyük emek verildiği ve çok farklı bir konsept ile riskli de olsa güçlü bir dizinin gelmekte olduğu görülüyor. Şükrü Özyıldız, Akıncı dizisinde kariyerinde büyük eleştiriler mi alır yoksa bir sıçrama mı yapar, henüz bilinmez. Ancak oyuncunun yapımdan ve çekimlerden çok memnun olduğunu, heyecanlandığını röportajlarında dinlemiştik.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da Akın dizisiyle ilgili yüksek beklentisini anlattı. Güleroğlu, “ATV’nin yeni süperi, ‘Akıncı’” diye yazdı ve dizinin kendisine hissettirdiklerini kaleme döktü. Anibal Güleroğlu, şöyle diyor:

“Kökleri Osmanlı’ya uzanan ve İstanbul’u koruma görevini üstlenen modern bir süper kahramanın günümüzdeki maceraları anlatılacak. Teknik desteğin ve görselliğin yüksek olacağını hissettiren dizide, Fatih’in korkusuzluk öyküsünün yanı sıra onu aşka inandıracak kızla karşılaşmasından gelişen olaylar da işlenecek.

Şükrü Özyıldız’ın süper kahraman duruşuyla dikkat çeken tanıtımdan göründüğü kadarıyla NTC Yapım imzalı ‘Akıncı’nın, karanlığın içinden bir hilal gibi yükselirken, pek çok yönden ilgi uyandıracak bir performansla karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Dolayısıyla ekrandaki mevcut işlerden farklı bir içerik ve aksiyon seçeneği sunmaya müsait konumdaki ATV’nin yeni süperinin yayınlanacağı günde ciddi bir rakip olması kuvvetle muhtemel!”

Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunda da dikkat çeken isimler var. Başroller dışında; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu isimler kadronun zengin olduğunu anlatıyor.