Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız’dan Akıncı dizisine veda…

Şükrü Özyıldız’dan Akıncı dizisine veda…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında yayınlanan fantastik dizi Akıncı, sezonun merak edilen yapımlarından birisiydi. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin oynadıkları dizi, ilk bölümüyle yüksek bir reyting aldı. Ancak izleyicinin bir kısmı, aradığını bulamayınca reytinglerde düşüş yaşandı.

Ancak kanal, bu farklı yapımın arkasında durmaya devam etti. 1 Ocak 2021’de ilk bölümü yayınlanan ve fantastik bir kahramanlık hikayesinin anlatıldığı Akıncı dizisinin, final yapacağı konuşuldu önce.

Fakat atv, herkesi şaşırtan bir şekilde, 20. bölümde final yapması beklenen dizinin sezon finali yapılarak yeni sezonda da devam etmesi kararını verdi. Bu akşam 20. bölümü yayınlanacak olan diziye sezon arası veriliyor. Yeni sezonda da yoluna devam edecek. Ancak Tolga Tekin’in hayat verdiği Orhan karakteri diziye veda etti.

Şükrü Özyıldız, sezon arasında Demet Özdemir ile Netflix için çekilecek olan Aşk Taktikleri isimli bir romantik komedi filminde oynayacak. Çekimleri Haziran’da başlayacak olan film için hazırlıklar da sürüyor.

Akıncı dizisinin ise düşük reytinglerine karşın atv’nin finalden vazgeçmesi şaşkınlık yaratırken, Şükrü Özyıldız da sezon finali olduğunu bir kez de yaptığı son paylaşımla duyurmuş oldu…

Oyuncu, yaz arasından önce izleyiciye de yeniden buluşuncaya kadar veda etti bu paylaşımıyla…

Şükrü Özyıldız'dan Akıncı dizisine veda... 7