Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sumru Yavrucuk, sahnede zehirlendikten sonra olanları ilk kez anlattı…

Sumru Yavrucuk, sahnede zehirlendikten sonra olanları ilk kez anlattı…

tarafından zk zk
Usta oyuncu Sumru Yavrucuk, oyun sırasında su zannedip içtiği madde yüzünden hastaneye kaldırılmıştı.

Zehirlenen ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk, o an yaşadıklarını anlattı.

Önceki akşam sahneye su yerine bardaktaki antifirizi kafasına diktikten sonra zehirlenen usta oyuncu Sumru Yavrucuk bugün ilk kez konuştu. Yavrucuk başından geçen olayı anlatırken ağzından alevle çıktığını söyledi.

MUĞLA’da önceki akşam sahnede su yerine araçların motorlarına donmayı önlemek için konulan antifirizi için usta oyuncu Sumru Yavrucuki basın açıklaması yaptı. Yavrucuk, bir anda kimyasal maddeyi dikerek içtiğini ve hastanelik olduğunu ifade etti.

Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde oynayacağı tiyatro oyunu öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Sumru Yavrucuk, yanlışlıkla kamyon şoförünün masaya koyduğu kimyasal maddeyi içerek zehirlendiğini ifade etti.

Sumru Yavrucuk, sahnede zehirlendikten sonra olanları ilk kez anlattı... 7

Kendi eşyaları ile kamyonu şoförünün eşyaların karıştığını dil getiren Yavrucuk “Sahnede talihsiz bir kaza geçirdik. Bizim eşyalarımızın arasına şoförümüzün kamyonu ile ilgili kimyasal maddeleri karışmış” dedi.

SU DİYE BARDAKLARA BOŞALTMIŞLAR: Sahne dekorunda çalışanların malzemeleri taşırken su bidonları yerine maalesef kamyon şoförüne ait antifirizleri taşıdıklarını belirten Yavrucuk olay anını şöyle anlattı: “Bidondaki maddeyi bizim bardaklara su diye boşaltılmışlar. Benim de rol icabı sürekli yaptığım bir mizansen vardır. Suyu alıyorum kafaya dikiyorum. O mizansen zamanı geldi ve bunu tereddütsüz yaptım içtiğim. O anda büyük bir acı hissettim bir şeyin ters gittiğini hissettim. Allah’tan ilk sahnenin sonunda oldu. 3 saniye sonra içeriye girdim ve çok kötü oldum.

AĞZIMIZDAN ALEV ÇIKTI Bir şeylerin doğru gitmediğini anladım. Tabii ilk perdenin bitimini beklemek zorunda kaldık. Hiç kimse anlam veremedi bu duruma. Oyuncu arkadaşım Burçin Çalışkurun başına da geldi. İkimizde ağzımızda alevlerle çıktık ve ondan sonra oyun çıkışında şoförden öğrendik. Blue diye bir madde ağır vasıtaların yakıtlarına doğaya kazandırmak için yakıcı bir yanıcı bir maddeymiş. Sonra hastaneye gittik müşahede altına alındık. Çünkü organlarda büyük tahribatlar yapan bir maddeymiş, bütün hastane seferber oldu. Açıkçası biraz solunum yolları dışında pek bir problem yok, kendimi çok daha iyi hissettiğim için sahneye çıkacağım.”