Ana sayfa Yabancı Dizi Supernatural 6. ve 7. Sezonlarıyla FX Kanalında

Supernatural 6. ve 7. Sezonlarıyla FX Kanalında

tarafından ker_def

Tüm dünyada fenomene dönüşen ve iki kardeşin insanları korumak için doğaüstü varlıklarla mücadelesini konu alan “Supernatural”, 6 ve 7. sezon bölümleriyle 5 Haziran Çarşamba’dan itibaren hafta içi her gün 19.40’ta FX kanalında.

Yabancı dizi severlerin 2005 yılından bu yana takip ettiği doğaüstü drama serisi Supernatural, 6 ve 7. sezonlarıyla FX ekranlarında devam ediyor. Asker olan ve gizemli yaratıkları avlayan babalarının izinden giden Dean ve Sam, Amerika’yı boydan boya geziyor, paranormal olayları ve açıklanamayan vakaları araştırıyor. Dizinin 6. sezonu Dean’in kendi ailesiyle normal bir hayat sürdüğü, Sam’in ise mucizevi bir şekilde dünyaya döndüğü yerden devam ediyor; ikiliye bu kez büyükbabaları da eşlik ediyor. İki kardeş bir yandan insanları korumak için canavarlar ve hayaletler gibi doğaüstü varlıklarla mücadele ederken bir yandan da geçmişten gelen sırlarının baskısı altında hiç farkında olmadıkları fiziksel güçlerini keşfediyor.

Dünya çapında bir fenomen olan dizi “Supernatural”, 6 ve 7. sezon bölümleriyle 5 Haziran Çarşamba’dan itibaren hafta içi her gün saat 19.40’ta Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe altyazı seçeneğiyle FX kanalında hayranlarıyla buluşuyor.