Ana sayfa Dizi Haberleri Süreyya çok kötü! İstanbullu Gelin dizisinde Senem’in sakladığı sır, Süreyya’yı darmadağın edecek!

Süreyya çok kötü! İstanbullu Gelin dizisinde Senem’in sakladığı sır, Süreyya’yı darmadağın edecek!

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde Süreyya’nın içten içe çöküşünü izleyeceğiz.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide Süreyya, Faruk’un restaurant açmasının ardından kendi iç dünyasına dönmeye başladı.

Televizyongazetesi/Detay

Çocukluğuyla ilgili hatıraları kabusa dönen Süreyya, yıllar önce kendisine bakan kadını buldu. Ondan duyduklarıyla anne ve babası ile ilgili hatıralarının aslında kendi uydurması olduğunu gördü. Annesinin onu hiç istemediğini günlüğünde okuyunca şok oldu.

Süreyya çok kötü! İstanbullu Gelin dizisinde Senem'in sakladığı sır, Süreyya'yı darmadağın edecek! 7

Bir kazada ölen anne ve babasının yanında teyzesinin de olduğunu ise ilk kez öğrendi. Teyzesinin kendisinden bir şeyler sakladığını farkeden Süreyya, Cuma akşamı yayınlanacak 81. bölümde evine gidip Senem ile yüzleşecek.

Bu arada Faruk, yataktan çıkmayan, gittikçe depresyona giren Süreyya’ya ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Esma Hanım yardım etmeleri gerektiğini söylese de Süreyya, gittikçe büyük bir çöküntü yaşamaya devam edecek.

İşte 81. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Faruk’un açmayı planladığı restoran hem Süreyya hem de Faruk için yeni bir başlangıçtır. Faruk’un heyecanına ortak olmaya çalışan Süreyya’nın tanımlayamadığı bir iç huzursuzluğu vardır. Esma’nın hastalığının en ağır darbesi Osman’a iner. Dilara, Mert’e ve kendisine bir şans vermeye karar vermişken Adem’le yüzleşmek zorunda kalır. Adem’in gelişmeler karşısında öfkesi Fikret’le de arasında ekstra gerilime neden olur. Herkes yeni yollarda yürümeye çalışırken Süreyya geçmişin kapısını aralar, kapının ardında onu bambaşka bir yüzleşme beklemektedir.