Ana sayfa Dizi Haberleri Süreyya, fantezi yaptı, izleyici kahkahayı bastı! İstanbullu Gelin’deki flaş sahneler çok konuşuldu!

Süreyya, fantezi yaptı, izleyici kahkahayı bastı! İstanbullu Gelin’deki flaş sahneler çok konuşuldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Cuma akşamı 66. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’nın Faruk’a yapmak istediği sürpriz, öyle bir duruma yol açtı ki ekran başında diziyi izleyenler, gülmekten uzun süre kendilerine gelemediler!

Son günlerde Faruk’u asistanı Özgür’den kıskanan Süreyya, ona bir sürpriz yapmak istedi.

Romantik bir akşam yemeği planlayan Süreyya, Faruk’un ofisine geç saatte gidip masanın üzerine her şeyi hızlıca hazırladı.

Üzerine siyah seksi bir elbise giyen Süreyya, masanın üstüne oturup Faruk’u beklemeye başladı.

Kocasına keyifli bir akşam yaşatmak isteyen Süreyya, fantezisinin sonunun pek de iyi bitmeyeceğini ise henüz bilmiyordu!

Süreyya, fantezi yaptı, izleyici kahkahayı bastı! İstanbullu Gelin'deki flaş sahneler çok konuşuldu! 12

Aslı Enver’in oynadığı Süreyya, bu sahnelerde masanın üstünde bir süre nasıl oturması gerektiğine karar veremeyip uğraştı. O anlarda izleyicilerin de gözleri faltaşı gibi açıldı adeta! Süreyya’nın bu halleri güldürdü ama asıl işin komik tarafı koridordan gelen kahkaha sesleriyle başladı!

Faruk, bir kaç iş arkadaşıyla çalışmak için toplantı odasına geliyordu. Süreyya, bir anda durumu farkedip hızla masanın üzerindeki yiyecekleri toparladı, pardösüsünü giydi ve masanın altına saklandı.

Komedi de burada başladı. Adamlar masanın etrafında ciddi ciddi iş konuşurken, Süreyya yakalanmamak için çaba harcadı. Bir ara konuşma o kadar uzadı ve Süreyya o kadar sıkıldı ki Faruk’un ayağına vurdu. Bir şeyler olduğunu farkeden Faruk, masanın altına eğilince adeta şok oldu!

Süreyya ara sıra aşağı düşen kalemleri Faruk’a uzatıyor, Faruk durumu idare etmeye ve çaktırmamaya çalışıyordu ama ekran başında herkes gülmekten adeta kırıldı.

Süreyya, fantezi yaptı, izleyici kahkahayı bastı! İstanbullu Gelin'deki flaş sahneler çok konuşuldu! 13

Süreyya’nın kendi kendisiyle konuşup rezil olduğunu söylediği halleri ve “Akif’e benzedim” lafı da ekran başındakileri kopardı.

Özcan Deniz ve Aslı Enver bu sahnelerde öylesine uyumluydu ki diziyi takip edenler bir kez daha onları ekran partneri olarak birbirlerine çok yakıştırdıklarını bir kez daha ifade ettiler.

Faruk bir şekilde arkadaşlarını gönderip odaya girdiğinde hala şaşkınlığını atamamış ve kahkahalarla Süreyya’Ya bakıyordu. Süreyya ise biraz da utanarak gülmeye başladı ve bunu kimseye söylememesi için kocasını tembihlemeye çalıştı.

İşte İstanbullu Gelin izleyicisini kahkahalara boğan o sahneler ve gelen yorumlardan bazıları:

İşte o sahneler:

Süreyya, fantezi yaptı, izleyici kahkahayı bastı! İstanbullu Gelin'deki flaş sahneler çok konuşuldu! 14

Süreyya, fantezi yaptı, izleyici kahkahayı bastı! İstanbullu Gelin'deki flaş sahneler çok konuşuldu! 15

Süreyya, fantezi yaptı, izleyici kahkahayı bastı! İstanbullu Gelin'deki flaş sahneler çok konuşuldu! 16

Süreyya, fantezi yaptı, izleyici kahkahayı bastı! İstanbullu Gelin'deki flaş sahneler çok konuşuldu! 17