Ana sayfa Sosyal Medya Sürpriz geliyor! Hande Soral’da bir işler var ama anlayana aşkolsun!

Sürpriz geliyor! Hande Soral’da bir işler var ama anlayana aşkolsun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı projelerde oyunculuğu ile ön plana çıkan isimlerden birisi olan Hande Soral, şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile gündemde. Ümit karakteri ile bir süre önce dahil olduğu dizi için Adana’da olan oyuncu, fırsat buldukça eşi İsmail Demirci ve ailesiyle görüşmek için İstanbul’a geliyor.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de hayranlarının ilgisini üzerine çeken Hande Soral, bir kaç gündür instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile hayranlarını merakta bırakmakta!

Sürpriz geliyor! Hande Soral'da bir işler var ama anlayana aşkolsun! 11

Geçtiğimiz gün geyiklere yem yedirirken görülen oyuncu, doğal bir parkta çekilen fotoğraflarını paylaşmış ayrıca açık alanda bir takım hazırlıklar yaptığı pozlarıyla merak uyandırmıştı.

Sürpriz geliyor! Hande Soral'da bir işler var ama anlayana aşkolsun! 12

Oyuncunun açık havada bir yerde makyajının yapıldığı görülüyor üstteki fotoğrafında. “Hazırlık” notuyla yaptığı paylaşımın ardından “Sürpriz bir çekim gelsin mi?” sözleriyle aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Sürpriz geliyor! Hande Soral'da bir işler var ama anlayana aşkolsun! 13

Hande Soral’ın dün (28 Nisan Çarşamba) ormanlık bir arazide çekim yaptığı paylaşımlarından anlaşılmakta.

Sürpriz geliyor! Hande Soral'da bir işler var ama anlayana aşkolsun! 14

Ancak oyuncu, konuyla ilgili bir detay vermediği gibi, bugün yaptığı bir başka paylaşımıyla da bazı sürprizleri olduğunu takipçilerine söylemekte… “Yine başka bir sürpriz çekim” notunu düşmüş son paylaşımına da… Oyuncunun bir dergiye kapak olacağı tahmin ediliyor bu özel çalışma ile… Bakalım altından ne çıkacak bu sürprizin?

Sürpriz geliyor! Hande Soral'da bir işler var ama anlayana aşkolsun! 15