Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’e ilk veda eden kişi Acun Ilıcalı’nın çok sevdiği isim oldu!

Survivor 2018’e ilk veda eden kişi Acun Ilıcalı’nın çok sevdiği isim oldu!

tarafından ker_def

Survivor 2018’den ilk elenen isim, yarışmaya Amerika’dan katılan ve Adriana Lima’nın da arkadaşı olan Marcus oldu.

Survivor 2018’de Gönüllüler takımından elemeye kalan Marcus, Cumali Akgül ve Yağmur Banda arasında kimin elendiği belli oldu.

Survivor 2018’in Salı akşamı yayınlanan bölümündeki ada konseyinde, Acun Ilıcalı SMS oylamasında bu üç isim içinden en az oyu alarak elenen ismi açıkladı.

Yarışmaya Amerika’dan katılan ve Adriana Lima’nın da arkadaşı olan Marcus, Survivor 2018’den ilk elenen isim oldu.

Acun Ilıcalı, Survivor’dan elenen Marcus için, ‘Bazen benim sevdiğim isimler de kaybedebiliyor’ dedi.

Survivor 2018'e ilk veda eden kişi Acun Ilıcalı'nın çok sevdiği isim oldu! 7

ACUN ILICALI: ‘MARCUS’UN SURVIVOR’A VERECEĞİ ÇOK ŞEY VARDI’

Survivor’dan ilk elenen isim olan Marcus’u çok önceden tanıdığını ve sevdiği biri olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, Marcus’un elenmesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirtti.

Survivor’da kendisinin sevdiği isimlerin de kaybedebildiğine dikkat çeken Ilıcalı, ‘Senin ne kadar pozitif renkli biri olduğunu biliyorum.

Renkli karakterinle, mizacınla Survivor’a verebileceği çok şey vardı. Ama bazen böyle iddialı yarışmacılar da, benim favorim olanlar da erken elenebiliyor. Az oy aldın diye düşünme.

Bu hafta çok ciddi derecede sms katılımı oldu. Burası Survivor, seyirci son sözü söylüyor. Elenmen benim açımdan şaşırtıcı oldu’ dedi.

Eleme adaylarından Marcus konsey öncesindeki konuşmasında, Survivor’da şartların kendisini çok zorladığını söyleyerek, “Açıkçası şartlar normal hayattan çok daha zordu. Bugün dkazanacağımızdan çok emindik. Son günümmüş gibi oynadım. Burada olmak çok rahat bir duygu değil. İnsan psikolojisi olarak da garip. O kadar eziyet çekiyorsun ama gitmek istemiyorsun” dedi.