Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2019’da Melisa’nın düştüğü bu durum ödül mü ceza mı?

Survivor 2019’da Melisa’nın düştüğü bu durum ödül mü ceza mı?

tarafından ker_def

Survivor’da herkesi şaşkına çeviren yeni gelişme!

Şubat ayının başından bu yana tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışması olanca hızıyla devam ediyor.

Yeniliklerle de dikkatleri üzerine çeken Survivor 2019’da 20 bölüm geride kaldı. Geçtiğimiz gün Sabriye Şengül’ün sakatlanmasıyla yine gündem olan Survivor 2019’da bu sefer de Melisa herkesi şaşırtan heyecan dolu anlar yaşadı.

Acun Ilıcalı’nın daha önce verilmemiş bir ödül verileceği söylemi akıllara takılı kalmıştı. Bu ödülü ilk tecrübe eden kişi Melisa oldu.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının son bölümünde iletişim ödülü kazanan Melisa, erkek arkadaşıyla telefonda mesajlaşırken büyük şok yaşadı. Melisa erkek arkadaşının konuşma tarzını görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Konuşması istediği şekilde geçmeyen Melisa teknoloji evinde gözyaşlarını tutamadı. Melisa, ‘İki senedir görüştüğüm erkek arkadaşım değil sanki. Bir şey olmuş. Benim altıncı hissim kuvvetli. Bir şey var’ dedi.

Survivor 2019'da Melisa'nın düştüğü bu durum ödül mü ceza mı? 7

Melisa’nın moral bozukluğu adada da devam etti.

Melisa’nın hayal kırıklığı ada konseyinde de gündeme geldi. Ada konseyinde olayı soran Acun Ilıcalı’ya üzüntüsünü anlatan Melisa görüşmek için yardım isteyeceği söyledi ancak olumsuz yanıt aldı. Melisa, iki yıldır beraber olduğu erkek arkadaşının tavrını biliğini ancak bu defa farklı davrandığını söyledi.

Melisa, ‘Geceleri uyuyamıyorum. İletişim bozukluğu diye düşünerek kendimi avutmaya çalışıyorum’ dedi. Acun Ilıcalı, Melisa’yı anladığını ancak bu durumun ayrıcalık gösterilecek bir durum olmadığını söyledi.