Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2019’da Sabriye Şengül ortalığı birbirine kattı, sinir krizi geçirdi!

Survivor 2019’da Sabriye Şengül ortalığı birbirine kattı, sinir krizi geçirdi!

tarafından ker_def

Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasının 23. bölümü 11 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle tv8 ekranında buluştu. Ödül oyununda büyük bir çekişme yaşandı. Acun Ilıcalı’nın adaya getirttiği Harley Davidson marka 100 bin TL değerindeki motosiklet ödülü herkesi çok heyecanlandırdı. Ödül oyunu sırasında Sabriye ise kriz geçirdi.

Ödülü kazanmak için de büyük bir yarış yapıldı. Türkiye takımı oyunda geriye düşmesine karşın, Sabriye’nin sayısı ile motosiklet ödülüne kaldı. Türkiye takımı içindeki yarışmacılar arasında yapılan oyunun ardından ise finale Hakan ve Büşra kaldı. Büşra, ilk 5’e ulaşan yarışmacı olarak motosikletin sahibi oldu. Sabriye, ödül oyunu sonrasında Hikmet, Bora ve Hakan ile tartıştı. Hakan’ın üzerine yürüyen Sabriye zor anlar yaşadı. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Şubat ayının başında bu yana tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında 23. bölüm geride kaldı.

İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2019’un bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor.

İşte Survivor Türkiye – Yunanistan: Türkiye Kadrosu:
Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal, Kaan Güvenilir, Sabriye Şengül

İşte Survivor Türkiye – Yunanistan: Yunanistan Kadrosu:
İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Dimitris Margaritis, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spyros Gourdoupis, Dimitra Tsaganou, Nikos Kosmas, Ria Kolovou, Tony Stavratis, Nadia Mavroudea, Vasilis Simos, Elpida Meziridou, Vasilis Vasilikos, Katerina Dalaka