Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor 2021, Gönül Dağı’na çelme taktı! Kuzey Yıldız düşüşte, Sen Çal Kapımı alarm zilleri çaldı!

Survivor 2021, Gönül Dağı’na çelme taktı! Kuzey Yıldız düşüşte, Sen Çal Kapımı alarm zilleri çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının birincisi olmayı başaran Gönül Dağı dizisinin bu büyük başarısı, Survivor 2021 yarışmasının başlaması ile sona erdi… Dün akşam yayınlanan Survivor, tv8’i birincilik koltuğuna oturttu. Tüm kategorilerde Survivor 2021 gerisinde kalan Gönül Dağı dizisi ise yine iyi reytingleri ile dikkatleri çekti.

TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmamıştı ve izleyiciler de bir hayli özlemişti. Geri dönüşü yine muhteşem olan Gönül Dağı, 9’lu reyting oranları elde ederek tüm kategorilerde ikinci olurken, başarısının da tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı.

Cumartesi rekabetinin önemli dizilerinden Kuzey Yıldızı ise dün akşam AB ve ABC1 gruplarında çok düşük sonuçlar aldı. Totalde 6’lı seviyeleri tutturarak 4. sırada yerini alan dizi, ne yazı ki AB’de 2’li seviyelerde ve ABC1’de de 4’ün altına sarktı. Show TV adına bu düşüş bir hayli düşündürücü… Sadece total grubunu ekrana çekmekte zorlanmayan Kuzey Yıldızı için AB tam anlamıyla kayıp…

Bir başka sıkıntı yaşamaya başlayan dizi ise Sen Çal Kapımı oldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Fox TV dizisindeki düşüş hiç de iyi olmadı. Fox TV’nin 2 yeni dizi hazırlığı varken, Sen Çal Kapımı’nın düşüşü dizinin akıbeti konusunda da kafaları karıştıracaktır.

Sadece ABC1 grubunda 4’lü oranlarda yer alan Sen Çal Kapımı, total ve AB ise 4’ün bile altına sarktı ve alarm zillerini çalmaya başladı.

İşte 9 Ocak Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Survivor 2021, Gönül Dağı'na çelme taktı! Kuzey Yıldız düşüşte, Sen Çal Kapımı alarm zilleri çaldı! 7